Nejprodávanější tituly - listopad 2020
sci-fi

Velkorysost sama - 11%
Tenhle kocour už dávno nepotřebuje zvláštní představování - vždyť už je to jeh jednatřicátá kniha! Takže připravte svou bránici. Přichází další konzerva kočičí zábavy!
sci-fi

Velkorysost sama

89 Kč
79 Kč
Zuby jektající děsiál - 11%
Další kniha ze světa nejslavnější žluté rodiny! Tenhle díl je z řady, která se od klasických Simpsonů liší nejen komediálně-hororovým nádechem, ale i tím, že se na něm podílí idé mimo simpsonovskou stáj, obvykle komiksové celebrity.
sci-fi

Zuby jektající děsiál

314 Kč
279 Kč
Dr. Krvemsta aneb Jak se nám vedlo po bombě - 6%
(2x)
Postkatastrofický román popisující osud komunity, která se po atomovém výbuchu snaží přežít. Přes chmurné ladění jde o jeden z nejoptimističtějších Dickových románů.
sci-fi

Dr. Krvemsta aneb Jak se nám vedlo po bombě

202 Kč
190 Kč
Dračí pomsta - 6%
(1x)
Třetí díl fantasy trilogie Temeraire. Kapitánu Laurencovi a draku Temerairovi zkříží cestu posel přinášející nové rozkazy z Británie. Ta koupila od osmanské říše tři dračí vejce a oba hrdinové je musí v Istanbulu vyzvednout a dopravit do Anglie.
sci-fi

Dračí pomsta

253 Kč
238 Kč
Zabíjení - 11%
(4x)
První necomicsový titul nakladatelství Crew, první samostatný román Štěpána Kopřivy, první kniha s obálkou Jiřího Gruse, první česká akční sci-fi s psychopatickým masovým vrahem v hlavní kladné roli, první dárek vaší babičce, pokud potřebujete dědit...
sci-fi

Zabíjení

206 Kč
183 Kč
Dračí hřbitov - 6%
(3x)
Další kniha komiksové série renomovaných autorů.
sci-fi

Dračí hřbitov

253 Kč
238 Kč
Garfield se vybarvuje - 11%
Vázaná a barevná edice, ve které znovu vycházejí první dva příběhy z Garfielda: Garfield přibírá na váze a Garfield v nadživotní velikosti. Tentokrát vychází barevně a spojené dohromady, do jedné „dárkové“ knihy.
sci-fi

Garfield se vybarvuje

350 Kč
311 Kč
Garfield bradami vzůru - 11%
Vleže na zádech, Garfield hrdě zvedá už dvacátou druhou bradu. Je tlustý, líný, cynický a hlubokomyslný. Pořád nesnáší pavouky a pondělí. Pořád miluje lasaně a svého medvídka Pookyho. Pořád šikanuje Jona a ... oblíbená komiksová série.
sci-fi

Garfield bradami vzůru

89 Kč
79 Kč
Křížová palba - 11%
Děj sci-fi románu se odehrává v rušných docích soustavy Hydraphur, které jsou domovským přístavem mocných imperiálních válečných flotil. Nově jmenovaná důstojnice vyšetřuje sérii pokusů o vraždu a ocitne se uprostřed spletité sítě intrik ...
sci-fi

Křížová palba

197 Kč
175 Kč
Nefritový trůn - 6%
Druhý díl fantasy cyklu Temeraire. Čína v něm zjistí, že její vzácný dar určený Napoleonovi padl do britských rukou. Rozzlobené čínské poselstvo žádá, aby byl neobyčejný tvor vrácen, kapitán Laurence se ovšem odmítne podvolit.
sci-fi

Nefritový trůn

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 391 - 400 z 405 položek
<< < 1 .. 38 39 40 41 > >>