Nejprodávanější tituly - listopad 2020
psychologie

Láska bez podmínek - 20%
Kniha odhaluje smysl slov „skutečná, bezpodmínečná láska“. Autor, dnes už klasik spirituální literatury, se v ní zamýšlí nad podmínkami takového vztahu.
psychologie
Ukázky

Láska bez podmínek

105 Kč
84 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
psychologie

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Myslete na velké cíle - 16%
Autoři v audioknize odhalují tajemství jak myslet ve velkém, jednat podle toho a dosáhnout jedinečného úspěchu.
psychologie

Myslete na velké cíle

618 Kč
520 Kč
Průvodce pozitivní psychologií - 20%
Kniha jako první na našem trhu komplexně seznamuje čtenáře s dosavadním vývojem dnes velmi aktuálního psychologického směru – pozitivní psychologie.
psychologie
Ukázky

Průvodce pozitivní psychologií

322 Kč
258 Kč
Psychologie 1. díl - 14%
Učebnice psychologie podává teoretický výklad obecné psychologie, seznamuje s metodologií, zabývá se vývojovou psychologii, základy pedagogiky a základy sociální psychologie.
psychologie

Psychologie 1. díl

250 Kč
215 Kč
Psychologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové vydání oblíbené publikace připravily zkušené autorky z katedry psychologie a sociologie řízení na VŠE v Praze. Kniha je určena zejména studentům vysokých škol, manažerům, personalistům a psychologům.
psychologie
Ukázky

Psychologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
psychologie
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Strategie vyjednávání - 20%
Poznejte spolu s námi základní kameny vyjednávání, osvojte si ty správné strategie, naučte se rozpoznat strategie vašeho protivníka a účinně se jim braňte.
psychologie
Ukázky

Strategie vyjednávání

169 Kč
135 Kč
Tvořivé myšlení - 20%
Studie Bohumíra Chalupy se opírá o rozsáhlou literaturu i výsledky vlastních podrobných šetření pomocí psychologických metod u několika vybraných skupin výzkumných pracovníků.
psychologie
Ukázky

Tvořivé myšlení

129 Kč
103 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
psychologie
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Zobrazuji 411 - 420 z 451 položek
<< < 1 .. 40 41 42 43 44 .. 46 > >>