Nejprodávanější tituly - listopad 2020
erotika

Svůdné touhy
Nejslavnější francouzští a evropští tvůrci se sešli, aby přispěli do série erotických sborníků. I v druhé knize naší „svůdné“ série najdete hned dva původní sborníky... a něco málo navrch!
erotika

Svůdné touhy

494 Kč
Esmera
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
Nenasytná
SEX - je opět hlavním tématem další knihy autorky Jany Javorské. Jak se může stát z usazené manželky, která nezná nic jiného než nudu všedního života, zaměstnání, péči o rodinu a manžela, vášnivá a nenasytná milenka prahnoucí dnes a denně po sexu?
erotika
Ukázky

Nenasytná

129 Kč
Hanbaté příběhy
Erotické povídky zaměřené na sousedské vztahy, rodinné poměry a náhodná setkání. Také na politiku, revoluční dění a válečné situace. Zabývají se i některými sexuálními deviacemi. Autor k těmto tématům přistupuje s nadhledem, humorem i soucitem.
erotika

Hanbaté příběhy

269 Kč
Horké výstřiky
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
erotika
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
Prostopášné příběhy
Příběhy shrnuté v této knize se týkají různých dob, odehrávají se v rozličných zemích a v různém společenském prostředí. Zasahují také do několika žánrů. Jsou zaměřené eroticky, oplývají humorem i soucitem.
erotika
Ukázky

Prostopášné příběhy

98 Kč
První experimentální
Šest úsměvných eroticky laděných povídek s překvapivou pointou sepsaných pro pobavení velectěného publika.
erotika

První experimentální

89 Kč
Satisfakce
Erotický příběh o důsledcích zrady a hříšné vášni.
erotika

Satisfakce

125 Kč
Hra v masce
Schopná čtyřiadvacetiletá hackerka Emily Milerová, která žije jen svou prací, odjíždí se svým nadřízeným na služební cestu do Londýna. Tam se setkává s potenciálním zákazníkem Christhoperem Brooksem, ředitelem a vlastníkem velké softwarové firmy.
erotika
Ukázky

Hra v masce

49 Kč
Sexie - deníček nymfomanky
Nezpochybnitelný šarm, nekonečná krása a neodmítnutelná touha a svádění k hříchu – to je divoká Paříž i její divoká obyvatelka Sexie. Užívá si všeho, co se jí nabízí, a nabírá si plnými doušky. Své lechtivé zážitky pak stejně vášnivě, jako je prožívá, i popisuje…
erotika
Ukázky

Sexie - deníček nymfomanky

119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>