Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
osobnosti a osudy

Sama mezi Indiány - 20%
(5x)
Tato kniha je vzrušujícím, úchvatným i jímavým příběhem dívky, která prožila dvacet dva let v daleké Amazonii, uprostřed jednoho z posledních přírodních národů. Bělošky, která byla jako dítě v roce 1937 unesena indiány.
osobnosti a osudy
Ukázky

Sama mezi Indiány

248 Kč
198 Kč
Vratislav - První král Čechů - 20%
Reitinger zvolil metodu analytických sond do Vratislavovy domácí a zahraniční politiky, s důrazem na jeho panovnickou moc. V mnoha ohledech je jeho kniha velmi objevná, protože novou optikou nahlíží dobu druhé poloviny 11. století.
osobnosti a osudy
Ukázky

Vratislav - První král Čechů

298 Kč
238 Kč
Vyzvědačka - 20%
V Coelhově románu Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu.
osobnosti a osudy
Ukázky

Vyzvědačka

159 Kč
127 Kč
Statečný život a tajemná smrt podplukovníka Sochora - 20%
(1x)

Unikátní pohled do zákulisí bojů našich vojáků na východní frontě. Životní příběh jednoho z těchto legendárních hrdinů-podplukovníka Antonína Sochora - se v padesátých letech za záhadných okolností tragicky uzavírá.

osobnosti a osudy
Ukázky

Statečný život a tajemná smrt podplukovníka Sochora

139 Kč
111 Kč
Housle tečka Hrubý - 20%
(1x)
Bilanční rozhovor s významnou osobností naší rockové hudby mapuje život Jana Hrubého a přináší jeho nevšední postřehy profesionálního hudebníka, vzpomínky na kolegy, přátele i události v uplynulých letech.
osobnosti a osudy
Ukázky

Housle tečka Hrubý

150 Kč
120 Kč
Václav Havel - 20%
(2x)
Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou odboru Stížností a milostí na Pražském hradě.
osobnosti a osudy
Ukázky

Václav Havel

245 Kč
196 Kč
Vladimíra Čerepková - 20%
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
osobnosti a osudy
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
198 Kč
Václav Havel. Vzpomínková kniha - 20%
(2x)
Vzpomínková kniha zachycuje životní dráhu Václava Havla od dětských let až po nejvyšší ústavní funkci prezidenta republiky krátkými výstižnými texty a velkým obrazovým doprovodem.
osobnosti a osudy
Ukázky

Václav Havel. Vzpomínková kniha

99 Kč
79 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
osobnosti a osudy
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Co si pamatuju - 20%
(1x)
Překladatelka z francouzštiny vzpomíná na svého manžela, básníka Ladislava Dvořáka a své celoživotní přátele Václava a Olgu Havlovi, Jana Zábranu, Emanuela Fryntu, Jiřího Koláře, Josefa Hiršala aj.
osobnosti a osudy
Ukázky

Co si pamatuju

164 Kč
131 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 107 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>