Nejprodávanější tituly - listopad 2020
esoterika a astrologie

Sluneční mystérium a mystérium smrti a zmrtvýchvstání - 11%
Autor se v knize zabývá duševním životem člověka ve spánku. Málo známé jsou tři stavy nočního vědomí. Dříve měli lidé schopnosti stýkat se s bytostmi vyššího řádu. Dnes tato setkání prožíváme nevědomě ve spánku.
esoterika a astrologie

Sluneční mystérium a mystérium smrti a zmrtvýchvstání

198 Kč
176 Kč
Toltécké tajemství štěstí - 11%
Je možné být šťastný a spokojený, i když nás v životě potkávají různé těžkosti?
esoterika a astrologie

Toltécké tajemství štěstí

224 Kč
199 Kč
Kapesní Základní Tarot - 6%
(1x)
V tomto praktickém kapesním kompletu se vám do rukou dostává vše, co potřebujete, abyste mohli začít vykládat tarotové karty sobě i ostatním. Najdete zde 78 karet tarotu Arthura Edwarda Waiteho v praktické kapesní velikosti a příručku Alana Okena.
esoterika a astrologie

Kapesní Základní Tarot

220 Kč
207 Kč
Marcelka z hor 2 - 11%
Druhé pokračování knihy Marcelka z hor vzniklo s cílem přinést odpovědi na další otázky související s mysteriem života a také se zde objevují témata zcela nová, týkající se například smrti či výkladu jinotajů z Bible.
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 2

288 Kč
256 Kč
Karty vědomé duše - 6%
(3x)
Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu.
esoterika a astrologie

Karty vědomé duše

169 Kč
159 Kč
O sexu - 11%
Sex je naprosto přirozený, říká kontroverzní duchovní učitel Osho, a kritizuje církve za spojování sexu s hříchem a s pocitem viny. V knize odpovídá na otázky svých žáků a nabádá je, aby se oprostili od zažitých názorů a znovu odhalili čirost bytí.
esoterika a astrologie

O sexu

288 Kč
256 Kč
Svět Tarotu - 6%
Originální příručka k tarotu, v níž se autorka věnuje převážně symbolice a významům karet, které v jejím pojetí ožívají a stávají se snadno zapamatovatelnými.
esoterika a astrologie

Svět Tarotu

135 Kč
127 Kč
Mystika a vzdor - 11%
Dílo Mystika a vzdor představuje odvážný projekt „demokratizace mystiky“ pro náboženský život v sekulárním a pluralitním světě.
esoterika a astrologie

Mystika a vzdor

436 Kč
387 Kč
Petr Chobot, já a sny - 11%
(1x)

Pokračování nevšedního příběhu dvou lidí, dvou bytostí, odehrávajícího se už nejenom ve sféře astrální, ale nyní s větší intenzitou i v realitě fyzické.

esoterika a astrologie

Petr Chobot, já a sny

162 Kč
144 Kč
Matrix - Božský zdroj - 11%
(1x)
Autor této knihy pátral více než dvacet let po prastarých znalostech a nacházel tajemství onoho Božského zdroje zašifrované v posvátných spisech z odlehlých egyptských, peruánských či tibetských klášterů a v zapomenutých textech.
esoterika a astrologie

Matrix - Božský zdroj

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 284 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>