Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2020
psychologie

Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
psychologie

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Jak vycházet s problémovými lidmi - 11%
Všichni známe ten typ lidí, co z každého setkání udělá kovbojku – vztahovačný kolega v práci, věčně si stěžující příbuzní.
psychologie

Jak vycházet s problémovými lidmi

224 Kč
199 Kč
Vyhořet může každý - 11%
(2x)
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení.
psychologie

Vyhořet může každý

269 Kč
239 Kč
Jak drahé je zdarma? - 11%
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.
psychologie

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
255 Kč
Nenásilná komunikace v praxi - 11%
(1x)
Čeká vás nepříjemné setkání se šéfem. Právě vám volala učitelka, aby si postěžovala na vaše dospívající dítě. Je večer a pohádali jste se s partnerem. Co uděláte?
psychologie

Nenásilná komunikace v praxi

314 Kč
279 Kč
Proč je dobré cítit se špatně - 11%
Americký lékař, vědec a spisovatel Randolph Nesse, spoluzakladatel oboru evoluční medicíny, ve své nové knize rozšiřuje pohled na vznik nemocí a aplikuje principy svého oboru na duševní choroby.
psychologie

Proč je dobré cítit se špatně

395 Kč
351 Kč
Věčná touha po uznání - 11%
Chováte se sebevědomě, přestože v duchu bojujete s nejistotou? Máte často dojem, že nevíte, kdo doopravdy jste? Zmítáte se mezi pocitem nízkého sebevědomí a velikášstvím? Máte pocit, že nejste nikdy dost dobrá?
psychologie

Věčná touha po uznání

89 Kč
79 Kč
Ticho - 11%
(2x)
Kniha věnovaná introvertům a jejich přednostem.
psychologie

Ticho

395 Kč
351 Kč
Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku - 11%
(1x)
Allan a Barbara Peasovi, autoři světově proslulého bestselleru Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, ve své nové vtipné příručce převádějí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a přinášejí odpovědi na otázky, jak najít skvělého partnera a zajistit si spokojenou budoucnost, jak naložit s nevěrným partnerem, co muže a ženy vzrušuje a co je naopak odrazuje, nebo co dělat, když už nefunguje vzájemná přitažlivost.
psychologie

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

269 Kč
239 Kč
V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) - 11%
Jak porozumět kolegům, šéfům i podřízeným. Thomas Erikson, autor bestselleru V obklíčení idiotů se tentokrát zaměřil na místo, kde trávíme třetinu dne. Málokde je taková příležitost ke konfliktům, nedorozuměním, podrazům a intrikám, ale taky k přá
psychologie

V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených)

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 324 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 33 > >>