Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
podle předmětů

Odborné kreslení - 20%
Tato učebnice je studijním podkladem a předlohou pro výuku odborného kreslení na středních průmyslových školách stavebních. Seznamuje studenty se základy grafického vyjadřování, uplatňovaného v oborech architektura a stavitelství.
podle předmětů
Ukázky

Odborné kreslení

186 Kč
149 Kč
Pečovatelství 1. díl - 20%
Učebnice základního předmětu Pečovatelství pro obor sociální činnost se zaměřením na práci odborných pečovatelek. Zaměřuje se na charakteristiku pečovatelství, etiku práce pečovatele a osobnost.
podle předmětů
Ukázky

Pečovatelství 1. díl

297 Kč
238 Kč
Příklady z matematiky nejen pro fyziky V - 20%
Publikace Příklady z matematiky nejen pro fyziky V doplňuje a uzavírá řadu učebních textů doc. Jiřího Kopáčka a jeho spolupracovníků.
podle předmětů
Ukázky

Příklady z matematiky nejen pro fyziky V

260 Kč
208 Kč
Sociální práce - 20%
Publikace se snaží přiblížit studentům pedagogických oborů disciplínu sociální práce, která může budoucím pedagogům odhalit mechanismy a strategie tohoto pomáhajícího oboru.
podle předmětů
Ukázky

Sociální práce

229 Kč
183 Kč
Sociální péče 2. díl - 20%
Druhý díl základní učebnice pro obor sociální činnost, která umožní získat všeobecný přehled v oblasti komplexní sociální péče, orientaci v systému sociálních služeb při práci s klienty různých skupin obyvatel dle věku a formy postižení.
podle předmětů
Ukázky

Sociální péče 2. díl

297 Kč
238 Kč
A Condensed Course of Quantum Mechanics - 20%
This book represents a concise summary of non-relativistic quantum mechanics on the level suitable for university students of physics. !Soubor velikostí 155Mb!
podle předmětů
Ukázky

A Condensed Course of Quantum Mechanics

170 Kč
136 Kč
Nervové buňky a jejich svět - 20%
Kniha přináší aktuální přehled o světě nervových buněk, které jsou základem složité a komplexní činnosti nervového systému, a tedy i všech duševních dějů a procesů.
podle předmětů
Ukázky

Nervové buňky a jejich svět

305 Kč
244 Kč
Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné III - 20%
Učebnice současných moderních ošetřovatelských postupů respektující kompetence sester a individuální přístup k řešení ošetřovatelských problémů a potřeb nemocných.
podle předmětů
Ukázky

Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné III

365 Kč
292 Kč
Řešené příklady z matematiky - 20%
(1x)
Učebnice je určena především vysokoškolským studentům nematematických oborů denního i kombinovaného studia a je vhodná pro přípravu na semináře a písemné testy.
podle předmětů
Ukázky

Řešené příklady z matematiky

88 Kč
70 Kč
Angličtina – zlomte své věčné začátečnictví - 20%
Přestaňte být věčným začátečníkem, dodejte si sebedůvěry a začněte se učit návykům, které vám účinně pomohou při cestě za úspěšným zvládnutím cizího jazyka.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina – zlomte své věčné začátečnictví

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>