Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2020
podle předmětů

Maturita 2019 - 2020 z matematiky - 11%
Komplexní příprava na didaktický test z matematiky ve formě cvičných didaktických testů s komentovaným řešením a přípravné sbírky úloh dle tematických celků s nápovědou a klíčem.
podle předmětů

Maturita 2019 - 2020 z matematiky

197 Kč
175 Kč
Testy 2018 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ - 11%
Ve školním roce 2016/2017 se poprvé uskutečnily celoplošné jednotné přijímací zkoušky na víceletá gymnázia z českého jazyka a matematiky. Také ve školním roce 2017/2018 na některé žáky 5. a 7. tříd tyto zkoušky čekají.
podle předmětů

Testy 2018 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ

89 Kč
79 Kč
Maturita v pohodě - Anglický jazyk 2024 - 11%
Cílem cvičebnice je důkladně připravit žáky na maturitu z anglického jazyka. S autory jsme vytvořili komplexní studijní materiály pro každou z částí maturitní zkoušky: didaktický test, písemnou práci a ústní zkoušku.
podle předmětů

Maturita v pohodě - Anglický jazyk 2024

460 Kč
409 Kč
Maturita v pohodě - Matematika 2024 - 11%
Cílem cvičebnice je poskytnout komplexní přípravu na maturitní zkoušku. Publikace dává žákovi svou strukturou a tématickým zaměřením možnost získat představu o typologii úloh v maturitních testech.
podle předmětů

Maturita v pohodě - Matematika 2024

292 Kč
259 Kč
Čtení s porozuměním 5 - pracovní sešit - 11%
Pracovní sešit je součástí ucelené řady Edice na doma, svoje uplatnění však najde také přímo ve výuce na prvním stupni základních škol. Klade si za cíl rozvíjet čtenářské dovednosti a hravou formou podněcovat zájem dětí o čtení a literaturu. Celá edice byla vyvíjena ve spolupráci s vybranými pedagogy s dlouholetou praxí na ZŠ.
podle předmětů

Čtení s porozuměním 5 - pracovní sešit

115 Kč
102 Kč
Hravá abeceda - 11%
Pracovní sešit obsahuje hravá cvíčení k osvojení prvních písmen abecedy, která se děti učí na začátku první třídy analyticko-syntetickou metodou. Součástí jsou grafomotorická cvičení. K motivaci žáků přispívá originální prostředí vodnické třídy a zábavné říkanky. Pracovní sešit je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
podle předmětů

Hravá abeceda

98 Kč
87 Kč
Hravá školní družina 3 - 12%
Pracovní sešit nabízí pestré aktivity, u kterých žáci relaxují a odpočívají. Obsahuje také velké množství činností od malování, čtení, vystřihování, přes hádanky a různé rébusy nebo náměty pro kreativní práci. V úvodu sešitu najdete zajímavé seznámení s pravidly slušného chování v každé školní družině, které si můžete s dětmi upravit nebo doplnit. Je vytvořen ve spolupráci se zkušenými vychovatelkami.
podle předmětů

Hravá školní družina 3

104 Kč
92 Kč
Pár událostí z českých dějin - 3 - tahák - 11%

TAHÁKY PRO MÉHO SYNA, KTERÉHO UČENÍ NEZAJÍMÁ !!! Nový projekt Lucie Seifertové je inspirován “karanténou” a také skutečností, že má autorka syna v tzv. domácí individuální výuce.

podle předmětů

Pár událostí z českých dějin - 3 - tahák

35 Kč
31 Kč
Procvičuji si - vyjmenovaná slova - 11%
Pracovní sešit je výbornou pomůckou pro všechny, kteří si chtějí lépe procvičit vyjmenovaná slova. To je téma, která žáci obtížně zvládají. V této publikaci se je naučí zvládat bez chyb pomocí úkolů, tajenek a přiřazování. Na konci procvičovacího sešitu jsou vždy uvedena správná řešení všech úkolů, proto je také vhodný na samostatnou přípravu.
podle předmětů

Procvičuji si - vyjmenovaná slova

64 Kč
57 Kč
Truhlářství - Tradice z pohledu dneška - 11%
Původně učebnice pro dva truhlářské obory, nábytkářství a stavební truhlářství dnes přibližují postupy starých mistrů a stavitelů. Konstrukce nábytku a Konstrukce stavebního truhlářství vychází v dotisku nového vydání po více než sedmdesáti letech.
podle předmětů

Truhlářství - Tradice z pohledu dneška

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 288 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>