Nejprodávanější tituly - listopad 2020
architektura

Twenty Five Thousand Days of Memories - 11%
Architekt, profesor a autor mnoha odborných publikací M. Rajniš se rozhodl sepsat vzpomínky ze svého života plného cestování, netradičních zvratů, úspěchů i pádů.
architektura

Twenty Five Thousand Days of Memories

448 Kč
398 Kč
Encyklopedie mostů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku (brož.) - 11%
Kniha zachycuje na 1 000 našich mostních staveb od nejstarších dob po nejpozoruhodnější mostní stavby současnosti, a to včetně významných mostů zaniklých, zejména řetězových.
architektura

Encyklopedie mostů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku (brož.)

441 Kč
392 Kč
HausMagick
HausMagick je promyšlený moderní průvodce proměnou obytného prostoru a je doprovozen více než stovkou nádherných, inspirativních barevných fotografií.
architektura

HausMagick

43 Kč
Hluboké město - 11%
Kniha se zaměřuje na nepřeberné znakové bohatství měst, které vytváří stabilní rámec našich životů. „Hluboké město“, jež svou sémantickou hloubku často čerpá z imaginárních vztahů k antickému Římu, umožňuje maximum komunikace i sociálních interakcí.
architektura

Hluboké město

536 Kč
476 Kč
Katedrála viditelná a neviditelná
(1x)
Dvoudílná publikace představuje unikátní zpracování tisícileté historie katedrály sv. Víta, Václava, Vojtěcha a Panny Marie na Pražském hradě založené na jedinečné spolupráci odborníků z řad archeologů, geologů, historiků architektury a umění.
architektura

Katedrála viditelná a neviditelná

3 973 Kč
Stavitelé katedrál 5. Katedrála v Remeši - 11%
Pátý díl věnovaný katedrále v Remeši uzavírá knižní projekt Stavitelé katedrál, který představuje evropské umění a architekturu 13. století.
architektura

Stavitelé katedrál 5. Katedrála v Remeši

539 Kč
479 Kč
Hradní kaple III. Doba poděbradská a jagellonská - 11%
Závěrečný třetí svazek Hradních kaplí pojednává především o době vlády Jiřího z Poděbrad a Vladislava Jagellonského, byť panovník tehdy definitivně ztratil své postavení výsadního stavebníka.
architektura

Hradní kaple III. Doba poděbradská a jagellonská

296 Kč
263 Kč
Praha Václava Havla - 11%

Kniha Praha Václava Havla. Průvodce po stavbách spojených s životem dramatika, disidenta a prezidenta přibližuje stavby naší metropole, které jsou spojeny s osudy této mimořádné osobnosti.

architektura

Praha Václava Havla

296 Kč
263 Kč
Karel Prager - 11%
(2x)
Kontroverzní dílo a osobnost kroměřížského rodáka a nejvýznamnějšího českého architekta druhé poloviny 20. století představuje obsáhlá monografie k jeho nedožitým devadesátinám.
architektura
Ukázky

Karel Prager

359 Kč
319 Kč
Praha moderní 2. díl - 11%
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.
architektura

Praha moderní 2. díl

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 129 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>