Nejprodávanější knihy - listopad 2020
architektura

Encyklopedie mostů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku (brož.) - 11%
Kniha zachycuje na 1 000 našich mostních staveb od nejstarších dob po nejpozoruhodnější mostní stavby současnosti, a to včetně významných mostů zaniklých, zejména řetězových.
architektura

Encyklopedie mostů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku (brož.)

441 Kč
392 Kč
HausMagick
HausMagick je promyšlený moderní průvodce proměnou obytného prostoru a je doprovozen více než stovkou nádherných, inspirativních barevných fotografií.
architektura

HausMagick

43 Kč
Hluboké město - 11%
Kniha se zaměřuje na nepřeberné znakové bohatství měst, které vytváří stabilní rámec našich životů. „Hluboké město“, jež svou sémantickou hloubku často čerpá z imaginárních vztahů k antickému Římu, umožňuje maximum komunikace i sociálních interakcí.
architektura

Hluboké město

536 Kč
476 Kč
Katedrála viditelná a neviditelná
(1x)
Dvoudílná publikace představuje unikátní zpracování tisícileté historie katedrály sv. Víta, Václava, Vojtěcha a Panny Marie na Pražském hradě založené na jedinečné spolupráci odborníků z řad archeologů, geologů, historiků architektury a umění.
architektura

Katedrála viditelná a neviditelná

3 973 Kč
Stavitelé katedrál 5. Katedrála v Remeši - 11%
Pátý díl věnovaný katedrále v Remeši uzavírá knižní projekt Stavitelé katedrál, který představuje evropské umění a architekturu 13. století.
architektura

Stavitelé katedrál 5. Katedrála v Remeši

539 Kč
479 Kč
Hradní kaple III. Doba poděbradská a jagellonská - 11%
Závěrečný třetí svazek Hradních kaplí pojednává především o době vlády Jiřího z Poděbrad a Vladislava Jagellonského, byť panovník tehdy definitivně ztratil své postavení výsadního stavebníka.
architektura

Hradní kaple III. Doba poděbradská a jagellonská

296 Kč
263 Kč
Praha Václava Havla - 11%

Kniha Praha Václava Havla. Průvodce po stavbách spojených s životem dramatika, disidenta a prezidenta přibližuje stavby naší metropole, které jsou spojeny s osudy této mimořádné osobnosti.

architektura

Praha Václava Havla

296 Kč
263 Kč
Karel Prager - 11%
(2x)
Kontroverzní dílo a osobnost kroměřížského rodáka a nejvýznamnějšího českého architekta druhé poloviny 20. století představuje obsáhlá monografie k jeho nedožitým devadesátinám.
architektura
Ukázky

Karel Prager

359 Kč
319 Kč
Praha moderní 2. díl - 11%
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.
architektura

Praha moderní 2. díl

359 Kč
319 Kč
Architekti SIAL
(1x)
Kniha přináší přehled díla pětadvaceti architektů legendárního libereckého ateliéru. Mezi dvěma kritickými úvahami docentky Any Miljacki a profesora Rostislava Šváchy najdete podrobný výčet prací a čtrnáct krátkých rozhovorů.
architektura

Architekti SIAL

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 122 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>