Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
sociologie

Sametová budoucnost? - 11%
Sborník, jehož cílem je kritická reflexe posledních tří desetiletí české společnosti z hlediska demokracie, sociální nerovnosti, vztahu k minulosti a k Západu, ekologické udržitelnosti nebo digitalizace.
sociologie

Sametová budoucnost?

Petr Drulák (ed.), Petr Agha (ed.)
198 Kč
176 Kč
Teorie sociální práce I - 11%
Sociální práce patří v současnosti k progresivně se rozvíjejícím vědním disciplínám a pomáhajícím profesím.
sociologie

Teorie sociální práce I

296 Kč
263 Kč
Labužníkem na plný úvazek - 11%
Požitkářství sice nemusí hrát ve Vašem životě takovou roli jako ve starém Římě, přesto nezapomínejte, že v pravé lásce (i v té k dobrému jídlu a pití) je vždy skryta smyslnost.
sociologie

Labužníkem na plný úvazek

269 Kč
239 Kč
Prarodičovství v současné české společnosti - 11%
Kniha představuje dnešní české prarodiče v kontextu současných demografických procesů spojených s tzv. stárnutím populace.
sociologie

Prarodičovství v současné české společnosti

315 Kč
280 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
sociologie

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Budoucnost státu? - 11%
(1x)
Tato kniha si klade za cíl nejen zprostředkovat složitost, význam a nejednoznačný charakter procesu globalizace, ale i zachytit jeden z možných způsobů, jak můžeme popsat a vysvětlit její průběh i dopad na podobu moderní společnosti.
sociologie

Budoucnost státu?

239 Kč
212 Kč
Hitmakeři - Tajemství popularity v éře rozptylování - 11%
(1x)
Nic se nestává „virálním“. Pokud si myslíte, že populární filmy, písně či aplikace k vám přicházejí jen tak odnikud a v dnešním přeplněném mediálním prostoru dosáhnou úspěchu jen díky šeptandě, neznáte jejich skutečný příběh...
sociologie

Hitmakeři - Tajemství popularity v éře rozptylování

332 Kč
295 Kč
Mysl, já a společnost
Mysl, já a společnost byla sestavena Meadovými žáky po jeho smrti na základě záznamů autorových přednášek. Kniha, jež se stala jedním z významných děl v historii sociologie, sociální psychologie a filozofie, vychází v češtině poprvé.
sociologie

Mysl, já a společnost

134 Kč
Umění sociálních médií - 11%
Snažíte se uspět na sociálních sítích, ale stále s tím bojujete? Znáte dobře Facebook a Instagram, ale co další nástroje sociálních médií? Jestliže chcete být úspěšní na trhu, tak vám k tomu v dnešní době nejvíce pomohou právě sociální média.
sociologie

Umění sociálních médií

206 Kč
183 Kč
Interkulturní psychologie - 11%
Pokuste se pomocí této knihy zorientovat v dnešním překotně se měnícím světě! Její autoři fundovaným, ale přitom přehledným a přístupným způsobem přinášejí odpovědi na řadu otázek, které před námi v současnosti vyvstávají.
sociologie

Interkulturní psychologie

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>