Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2020
ekonomie

Slovník investora - 11%
„Přehledný, fundamentálně vyčerpávající, vysvětlující hojně používané poměrové ukazatele a benchmarky ve finanční branži. Slovník je psaný s důrazem na faktičnost, popsané termíny jsou srozumitelné i pro laickou veřejnost.“
ekonomie

Slovník investora

359 Kč
319 Kč
Společenské vědy pro techniky - 11%
Kniha, vytvořená na míru exaktně uvažujícím technikům, přibližuje podstatu a souvislosti tří společenskovědních oborů: ekonomie, práva a politologie.
ekonomie

Společenské vědy pro techniky

287 Kč
255 Kč
Svoboda volby - 11%
(2x)
Laureát Nobelovy ceny za ekonomii Milton Friedman ve spolupráci se svou ženou sepsal široké veřejnosti přístupné dílo o vztahu ekonomie a svobody.
ekonomie

Svoboda volby

350 Kč
311 Kč
Veřejná správa - Základy veřejné správy - 11%
Publikace se věnuje tematickým celkům obecného vymezení veřejné správy a správní vědy, realizaci činnosti veřejné správy a zachovávání zákonnosti při jejím výkonu.
ekonomie

Veřejná správa - Základy veřejné správy

234 Kč
208 Kč
Ideální investiční portfolio - 11%
Knížka je určena všem běžným investorům a klientům finančních institucí, kteří hledají praktický návod, jak vhodně sestavit a udržovat své investiční portfolio. Ocení ji také finanční poradci a studenti ekonomických oborů.
ekonomie

Ideální investiční portfolio

242 Kč
215 Kč
Koučování - 11%
Bestseller uznávaného britského poradce a jednoho z nejvyhledávanějších evropských koučů objasňuje přínos koučování pro uvolňování lidského potenciálu a zvyšování individuální výkonnosti, zkoumá dynamiku rozvoje týmu a rozebírá problematiku koučování v podmínkách globalizace.
ekonomie

Koučování

314 Kč
279 Kč
Investice - Nová strategie - 11%
Publikace stručně a přístupně shrnuje více než 25 let autorových zkušeností na kapitálových trzích. Srozumitelnosti pomáhá bohatá grafická příloha. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti matematiky, makroekonomie nebo účetnictví.
ekonomie

Investice - Nová strategie

296 Kč
263 Kč
Mikroekonomie - 11%
Druhé vydání Mikroekonomie je určeno všem zájemcům o mikroekonomickou větev ekonomie, která analyzuje chování ekonomických subjektů, ať již jsou jimi jednotlivci, domácnosti, podniky nebo vláda.
ekonomie

Mikroekonomie

449 Kč
399 Kč
Skvělý ScrumMaster - 11%
Průvodce pro všechny ScrumMastery, agilní kouče a leadery, kteří chtějí transformovat svoje organizace.
ekonomie

Skvělý ScrumMaster

359 Kč
319 Kč
Jak to vidí Šichtařová - 11%
(7x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
ekonomie
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 112 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>