Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
pro děti a mládež

Časodějové – Časogram - 20%
V pátém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, čekají na klíčníky nebezpečná dobrodružství, první ztráty, nelítostná bitva a střet s absolutním zlem. Časodějný svět je v ohrožení: Astragor, nepřítel eflarských hodinářů se vrátil a touží po pomstě. Severin Ohnivý se mu otevřeně postavil a Vasilisa chce otci pomoct. Spolu s přáteli se pokouší rozluštit tajemství zrezlého úlomku, který objevila v Rozeklaném zámku. Učí se nová časodějnická moudra a objevuje dosud nepoznaná tajemství řízení času. Dokáže si poradit s obrovskou zodpovědností, která se tak náhle svalila na její mladičká bedra?
pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Časogram

279 Kč
223 Kč
Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Klíč k času - 20%
(2x)

První díl skvělé série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem.  Vasilisa žila až donedávna se svojí babičkou a neměla ponětí o tom, že její otec je mocný mág země Eflary. Místa, kde žijí tajemní čarodějové, kteří ovládají silnou magii, díky níž mohou ovlivňovat čas.

pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Klíč k času

259 Kč
207 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Deset tisíc nebí nad tebou - 20%
Od chvíle, kdy Marguerite začala používat vynález svých rodičů k cestování mezi dimenzemi, jí jsou na stopě nepřátelé, kteří by ji přinutili udělat cokoli – dokonce i ublížit jejím nejbližším –, jen aby s její pomocí mohli vládnout multivesmíru. Daří se jí odolávat, ale jen do chvíle, než napadnou jejích přítele Paula a rozptýlí úlomky jeho vědomí do několika dimenzí.
pro děti a mládež
Ukázky

Deset tisíc nebí nad tebou

249 Kč
199 Kč
Operace Slunce - 20%
Román na motivy komiksového příběhu, původně vycházejícího na pokračování v časopise ABC, přenáší čtenáře do blízké budoucnosti, v níž se planetu Zemi pokouší ovládnout takřka všemocná mafie.
pro děti a mládež
Ukázky

Operace Slunce

209 Kč
167 Kč
Senzační sbírka zvířat doktora Proktora - 20%
Jistě existují tajemství, která by měla tajemstvími zůstat. Taky určitě taková máte. Třeba tajnou lásku. Nějaký neobvyklý zlozvyk. Drobné vandalství. Existují ale i tajemství, která jsou tak důležitá, tak děsuplná a tak nepravděpodobně odporná, že to s nimi prostě takhle dál nejde, už tajemstvími zůstat nemůžou.
pro děti a mládež
Ukázky

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

189 Kč
151 Kč
Věž úsvitu - 20%
(2x)

Bonusový příběh k bestsellerové sérii Skleněný trůn s Chaolem Westfallem jako hlavním hrdinou Chaol byl vždy věrný svému vládci. To se ale změnilo, když byl skleněný zámek zničen a král Adarlanu se ho pokusil zabít. Chaol sice přežil, ale utrpěl těžká zranění. Jeho jedinou nadějí jsou léčitelé v Atice, pevnosti na Jižním kontinentu.

pro děti a mládež
Ukázky

Věž úsvitu

279 Kč
223 Kč
Země příběhů - Na vlnách fantazie - 20%

Boj s Maskovaným mužem vrcholí. Páté pokračování úspěšné série ze světa pohádek Maskovaný muž spojil síly s největšími padouchy a zajal všechny královské rodiny Země příběhů. Hodlá je zničit a stát se jediným vládcem.

pro děti a mládež
Ukázky

Země příběhů - Na vlnách fantazie

249 Kč
199 Kč
Země příběhů - Za hranice království - 20%
Pohádkami to jen začalo! Maskovaný muž prchá a Rada víl nevěří, že by pro Zemi příběhů mohl představovat vážné nebezpečí. Alex a Connor se proto opět musí spolehnout sami na sebe a na své nejlepší přátele: Mášenku, Jacka, Červenou Karkulku a Matku Husu.
pro děti a mládež
Ukázky

Země příběhů - Za hranice království

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 58 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>