Nejprodávanější knihy - listopad 2020
erotika

Její třešničky
(1x)
Jak jsem ji potkal? Gentleman se přece nechlubí. Naštěstí nejsem gentleman. Nejdřív jsem jí zaplatil za věneček (tím myslím zákusek, ale o to nejde), vzápětí jsem ji defloroval. A potom? Nechal jsem jí vizitku a odešel odtamtud jako král.
erotika

Její třešničky

269 Kč
Sexy profesor
(2x)
Poprvé jsem Caina Westa uviděla v baru. Všimnul si, že koukám jeho směrem, a vyložil si to tak, že mám zájem. To byl samozřejmě nesmysl. Moc dobře jsem věděla, co je zač, a chystala jsem se mu to pěkně od plic povědět
erotika

Sexy profesor

269 Kč
Všechno, co chci
Protiklady se přitahují – ona do světa reklamy nezapadá vzhledem, ale svou práci miluje.
erotika

Všechno, co chci

359 Kč
Ochránce
(4x)
Smyslný erotický román od bestsellerové autorky Jodi Ellen Malpasové.
erotika

Ochránce

359 Kč
30 dní touhy
(1x)
Kniha Třicet dní touhy je erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval třicet karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila.
erotika

30 dní touhy

314 Kč
Justina
(1x)

Ikona erotické literatury spolu s legendou erotického komiksu! V osmnáctém století napsal proslulý markýz de Sade svůj příběh o prokletí dobrých mravů – příběh, který i přes své stáří vychází stále znova a je bezpečně schovaný v mnohých knihovnách.

erotika

Justina

404 Kč
Mister
(2x)
Londýn, 2019. Maxim Trevelyan vede bezstarostný život. Je pohledný, má konexe v aristokratických kruzích a peníze. Nikdy nemusel pracovat a zřídka spí sám.
erotika
Ukázky

Mister

134 Kč
Na kolenou
(1x)
Když Cameron požádal lásku svého života, aby si ho vzala, dala mu Maya Jacobsová, svázaná odpovědností za péči o svou problémovou matku, jedinou odpověď, kterou mohla.
erotika

Na kolenou

359 Kč
Božský milenec
Upjatý Brit na vysoké pozici. Dobrodružná Američanka na stáži. Sexy mezinárodní skandál na obzoru.
erotika

Božský milenec

358 Kč
Bez rozloučení
Nora O’Brienová utekla z Indiany do Skotska, přesvědčená, že dělá správnou věc. Po třech letech v nové zemi jí však zůstala jen vina a lítost. Pak do jejího života vstoupil Aidan Lennox, starší, světaznalý a přitažlivý hudební skladatel.
erotika

Bez rozloučení

323 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>