Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
zdraví a životní styl

Cvičení pro zdravá záda - anatomie - 20%
Kompletní program pro prevenci potíží a zlepšení zdravotního stavu zad, který obsahuje cvičení, jež pomáhají protahovat, posilovat a zpevňovat zádové svalstvo – od hlavy až po kostrč.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení pro zdravá záda - anatomie

339 Kč
271 Kč
Deník Whole30 - 20%
Právě v rukou držíte vše, co vám scházelo pro úspěšné dokončení stravovacího restartu: svůj osobní deník, návod, povzbuzení, inspiraci, tipy a triky – prostě každodenního kouče a společníka, který vás bude motivovat a doprovázet den za dnem k cíli.
zdraví a životní styl
Ukázky

Deník Whole30

199 Kč
159 Kč
Divoká síla - 20%
Jako žena jste kódována k síle a cesta uvedomení si bohatosti a krásy této síly – vaší Divoké síly – se nachází v rytmu a promenách vašeho menstruačního cyklu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Divoká síla

235 Kč
188 Kč
Dobroty pro diabetiky - 20%
Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou chutnat jak diabetikům, tak těm, kdo chtějí omezovat cukr ve své stravě.
zdraví a životní styl
Ukázky

Dobroty pro diabetiky

199 Kč
159 Kč
Játra a jejich léčba - 20%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Játra a jejich léčba

509 Kč
407 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 20%
Vyhledávaná příručka o výživě malých dětí vychází již ve čtvrtém vydání. Najdete v ní pravidla zdravé dětské stravy, receptář jídel pro kojence a batolata, informace o kojení, praktické pediatrické rady, jídelníček pro obézní děti...
zdraví a životní styl
Ukázky

Jídelníček kojenců a malých dětí

203 Kč
162 Kč
Jóga po celý rok - 20%
(1x)

Objevte terapeutické kouzlo jógy a začněte ji skutečně vnímat Začínala judem, pokračovala potápěním, osm let učila děti plavat a také radila modelkám, jak se hýbat a co jíst. Jejím osudem se však stala jóga.

zdraví a životní styl
Ukázky

Jóga po celý rok

349 Kč
279 Kč
Kosmetika hrou - 20%

Vyrobte si svoji vlastní kosmetiku. Stojí to za to! Tato voňavá kuchařka přináší návody na výrobu čistě přírodní kosmetiky a drogerie, které jsou v souladu s přírodou, netoxické a ekologicky šetrné.

zdraví a životní styl
Ukázky

Kosmetika hrou

209 Kč
167 Kč
Krásná tvář - 20%
Lucie van Koten, bioblogerka a známá propagátorka přírodní kosmetiky, a Michaela Dombrovská, lektorka jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu, spojily své znalosti v ojedinělé publikaci, která vás provede přírodní péčí o pleť a obličej.
zdraví a životní styl
Ukázky

Krásná tvář

249 Kč
199 Kč
Keto Reset Dieta - 20%
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
zdraví a životní styl
Ukázky

Keto Reset Dieta

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 80 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>