Nejprodávanější knihy - listopad 2020
kariéra

Rokovy výlety do historie - 11%
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...
kariéra

Rokovy výlety do historie

179 Kč
159 Kč
Tak dobří, že vás nepřehlédnou - 11%
Tápete v profesním životě? Nevíte, jaká práce by vám přinesla spokojenost a naplnění? Hlavně se při jejím hledání neřiďte omílanou radou, abyste „následovali svou vášeň“ a „dělali to, co milujete“.
kariéra

Tak dobří, že vás nepřehlédnou

314 Kč
279 Kč
Motivace a odměňování pracovníků - 11%
Jsou vaši zaměstnanci málo výkonní a iniciativní? Chcete své zaměstnance motivovat, ale nevíte jak? Přijde vám finanční forma motivace už v dnešní době málo?
kariéra

Motivace a odměňování pracovníků

269 Kč
239 Kč
To je ono! - 11%
V graficky výrazně zpracované publikaci představuje autorka, zkušená lékařka a koučka, moderní psychologické poznatky tak, aby byly užitečné a prakticky použitelné pro manažery a lidi v pracovním prostředí.
kariéra

To je ono!

224 Kč
199 Kč
Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů
Naučte se orientovat v lidských vlastnostech a dovednostech! Jste-li manažerem nebo zaměstnancem oddělení lidských zdrojů, je pro vás klíčové umět posoudit schopnosti stávajících i potenciálních kolegů.
kariéra

Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů

134 Kč
Přednášejte jako na TEDu - 11%
(1x)
Kniha Přednášejte jako na TEDu (v orig. TED Talks) se po vydání počátkem května 2016 okamžitě stala bestsellerem podle New York Times. Byla přeložena do 25 jazyků.
kariéra

Přednášejte jako na TEDu

314 Kč
279 Kč
Skvělý šéf - 11%
Jak řídit své spolupracovníky, aby byli motivovaní a spokojení? Proč je tak málo vynikajících nadřízených? Seznamte se s inovativním způsobem vedení, který je přínosný pro zaměstnance a týmy i pro růst osobnosti manažera.
kariéra

Skvělý šéf

269 Kč
239 Kč
Skrytá historie koučování
Jako formalizovaná činnost existuje koučování nějakých 30 nebo 40 let. K jeho vzniku však zajisté vedly různé psychologické teorie a terapie či sociální a duchovní hnutí. Právě na ně se zaměřila autorka této unikátní knihy.
kariéra

Skrytá historie koučování

134 Kč
Management - 11%
Praktická a čtivá publikace se zaměřuje na klíčové oblasti managementu. Je určena studentům vysokých škol a MBA studií, manažerům a podnikatelům. Nejprve se seznámíte s problematikou organizování.
kariéra

Management

287 Kč
255 Kč
Mít, či nemít? Peníze - 11%
(4x)
Nová kniha z pera Jiřího Vokáče Čmolíka mapuje programy v mozku, které se dotýkají oblasti peněz a prosperity.
kariéra

Mít, či nemít? Peníze

252 Kč
224 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 57 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>