Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
romantika

30 dní touhy - 11%
(1x)
Kniha Třicet dní touhy je erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval třicet karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila.
romantika

30 dní touhy

314 Kč
279 Kč
Dáma a psanec - 11%
(1x)
Na pozadí bohaté skotské historie se odvíjí milostný a dramatický příběh plný napětí a úkladů.
romantika

Dáma a psanec

251 Kč
223 Kč
Milá Emmie - 11%
V šestnácti letech vypustí Emmie do nebe balonek a s ním i lístek, na němž je její adresa a tajemství, kterého se snaží zbavit.
romantika

Milá Emmie

332 Kč
295 Kč
Pouto - 11%
Život Tessy a Hardina je plný překvapení. Jejich vztah je osudový, přestože neustále zkoušený další a další překážkou, které se jim staví do cesty. Šokující pravdy o obou rodinách, které vyplavaly na povrch, nasvědčují, že mezi milenci není velký rozdíl. Tessa už dávno není milá, naivní a poslušná dívka, kterou byla, když poznala Hardina, právě tak jako on už není nemilosrdný, mrzutý potížista, do kterého se bezhlavě zamilovala. Tessa má pro jeho výbušnou povahu pochopení a jako jediná dokáže utišit jeho rozbouřené emoce
romantika

Pouto

314 Kč
279 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 11%
(1x)

Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.

romantika

Příručka jadranské snoubenky

215 Kč
191 Kč
Řecký sen - 11%
Pippa Pattinsonová trávila od malička až do svých čtrnácti let každé letní prázdniny v idylické rybářské vesničce Taxos na ostrově Kos. Během bezpočtu dlouhých, sluncem prozářených lenivých dní zarytě ignorovala myšlenky na svůj budoucí život.
romantika

Řecký sen

251 Kč
223 Kč
Vánoční hostina lady Osbaldestoneové - 11%
(1x)
Po smrti manžela lady Therese Osbaldestoneová strávila tři roky na cestách, až se nakonec rozhodla usadit na venkovském sídle v Little Moseley v Hampshiru.
romantika

Vánoční hostina lady Osbaldestoneové

269 Kč
239 Kč
Koláčky a spiklenci - 11%
(2x)
Hurá, prázdniny! Daniel a Kit se už nemůžou dočkat, až spolu stráví léto. Dani zrovna odmaturoval a s Obrtínským gymnáziem i nepříjemnými spolužáky se může jednou provždy rozloučit.
romantika

Koláčky a spiklenci

269 Kč
239 Kč
Pařížská švadlena - 11%
(2x)
Estella a Fabienne – dvě propletená vlákna jednoho neobyčejného příběhu o snech, lásce a trnité cestě za úspěchem v zářivém newyorském světě módy.
romantika

Pařížská švadlena

404 Kč
359 Kč
Začít znovu - 11%
(2x)
Allie Harperová se kvůli studiu stěhuje do Woodshillu a touží po jediném – začít znovu od začátku. Proto se jí úplně nelíbí, když jí nezbyde nic jiného než spolubydlet s arogantním grázlíkem.
romantika

Začít znovu

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 185 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>