Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020

Uranova
(4x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
Ukázky

Uranova

198 Kč
Vztahy a mýty
(9x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
Ukázky

Vztahy a mýty

145 Kč
Cesty rytířů
(2x)
Zjevný boj v Království českém roku 1318 zdánlivě ustal. Zčásti v důsledku všeobecné únavy a zčásti v důsledku dohod uzavřených mezi králem a odbojnou šlechtou. O to víc se však rozhořel boj v zákulisí.
Ukázky

Cesty rytířů

199 Kč
Nevěsta z Broadwaye
I jen jedna noc dokáže změnit vše! Newyorský playboy Ethan se o tom přesvědčil na vlastní kůži. To, když se konečně znovu setkal s Meridou a dozvěděl se od ní, že se stane otcem!
Ukázky

Nevěsta z Broadwaye

69 Kč
Pomsta před oltářem
Měla to být pomsta. Promyšlená do posledního detailu, přesná a ostrá jako skalpel v ruce chirurga. Vždyť ji Max plánoval celých deset let! A potom, když už měl úspěch na dosah ruky – selhal!
Ukázky

Pomsta před oltářem

69 Kč
Prašina - Bílá komnata
(5x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

189 Kč
Ti druzí
(4x)

Mrazivý. Děsivý. Neodložitelný. Nový psychothriller autorky bestsellerů Kříďák a Jáma. Gabe se jednoho dne vracel autem domů z práce a v zácpě uvízl za starým autem. Jeho zadním oknem na něj vykoukla dívčí tvář.

Ukázky

Ti druzí

279 Kč
Cizinec v náručí
Byla to otázka důvěry… Když se probrala v nemocnici, nevěděla, jak se jmenuje, co se jí stalo… a kdo je ten muž! Muž, který ji přitahoval…, muž, který tvrdil, že je její manžel! Pietro dostal možnost napravit to, co pokazil.
Ukázky

Cizinec v náručí

69 Kč
12 pravidel pro život
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
Juraj Jánošík a parní templ
(1x)
Steampunkový, pardon, parokokový Juraj Jánošík je zpět! Nové dobrodružství jej zavede z Terchové až do Paříže, Haagu a Londýna. Příběh však začíná v Praze, kde je Juro svědkem vraždy českého krále Hirama I. ...
Ukázky

Juraj Jánošík a parní templ

169 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>