Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
psychologie pro každého

Pravidlo pěti vteřin - 20%
V této knize se dozvíte, jak se efektivně rozhodovat v různých oblastech běžného života. Už jako malí dostáváme od rodičů různé rady, jak se chovat a jak být lepší. To pokračuje i ve škole a v zaměstnání.
psychologie pro každého
Ukázky

Pravidlo pěti vteřin

209 Kč
167 Kč
V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) - 20%

Jak porozumět kolegům, šéfům i podřízeným Thomas Erikson, autor bestselleru V obklíčení idiotů se tentokrát zaměřil na místo, kde trávíme třetinu dne. Málokde je taková příležitost ke konfliktům, nedorozuměním, podrazům a intrikám, ale taky k přátelství, vzájemné pomoci a solidaritě. Erikson opět pracuje se čtyřmi typy lidského chování, které rozlišuje podle barev - červené, modré, zelené a žluté.

psychologie pro každého
Ukázky

V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených)

279 Kč
223 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
psychologie pro každého
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Jak lépe zvládat nepříjemné situace a konflikty - 20%
Objevte průlomový přístup založený na všímavosti, neurovědě a pozitivní psychologii, který vám pomůže zastavit nezdravé reakce na stres.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak lépe zvládat nepříjemné situace a konflikty

254 Kč
203 Kč
Méně mít, více žít - 20%
(2x)
Kniha je inspirací pro každého, kdo chce žít jinak než dosud – bez velkého množství věcí kolem sebe, zato s více zážitky v životě.
psychologie pro každého
Ukázky

Méně mít, více žít

254 Kč
203 Kč
Mentální trénink v individuálních sportech - 20%
Motivace, soustředění, víra ve vlastní schopnosti a emocionální stabilita jsou základní vlastnosti, které úspěšný sportovec v jakémkoliv sportu musí mít.
psychologie pro každého
Ukázky

Mentální trénink v individuálních sportech

280 Kč
224 Kč
Těhotná panna - 20%
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
psychologie pro každého
Ukázky

Těhotná panna

238 Kč
190 Kč
Vyhořet může každý - 20%
(2x)
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel.
psychologie pro každého
Ukázky

Vyhořet může každý

249 Kč
199 Kč
Žít sama a užít si to - 20%
Existuje jistá pravděpodobnost, že v některých obdobích svého života, možná třeba právě teď, budete muset zvládnout žít sama na sebe. Možná je to vaše volba. Možná ne. Retro bestseller z roku 1936.
psychologie pro každého
Ukázky

Žít sama a užít si to

220 Kč
176 Kč
Managerial integrity - 20%
The first edition of the book was written before the collapse of Lehman Brothers’ bank. It is all the more remarkable, then, that is it full of practical examples and guidelines.
psychologie pro každého
Ukázky

Managerial integrity

192 Kč
154 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 98 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 > >>