Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
medicína

Nemoci v těhotenství
Kniha je určena především pro mladé lékaře v přípravě na atestaci, je užitečnou pomůckou i pro zkušenější lékaře oboru, kteří poskytují ambulantní nebo nemocniční péči, dobře ji využijí i praktičtí lékaři a lékaři hraničních oborů jako chirurgové, anesteziologové, pediatři.
medicína

Nemoci v těhotenství

449 Kč
Nemocné rozhovory - 11%
(1x)
Monografie zkušeného autora, uznávaného geriatra a paliatra, se zaměřuje na dobrou klinickou praxi v komunikaci zdravotníků, pacienta a jeho blízkých v náročném prostředí paliativní péče.
medicína

Nemocné rozhovory

341 Kč
303 Kč
Netterův anatomický atlas člověka - 11%
Netterův anatomický atla.s člověka, 7. vydání, je jedinečným souborem světově proslulých, nádherných a názorných anatomických ilustrací Dr. Nettera
medicína

Netterův anatomický atlas člověka

2 241 Kč
1 992 Kč
Neuroanestezie a základy neurointenzivní péče - 11%
Multidisciplinární kolektiv autorů z řad neurochirurgů, neurologů, radiologů, intenzivistů a anesteziologů se i v 2. vydání publikace snaží podat ucelený pohled zejména na problematiku neuroanestezie a neurointenzivní péče.
medicína

Neuroanestezie a základy neurointenzivní péče

536 Kč
476 Kč
Psychologie sportu - 11%
Publikace zaměřená na poznatky o souvislostech mezi pohybem a psychikou. Autoři věnují pozornost jak obecně psychologickým, tak sociálně psychologickým pohledům na problematiku sportu, včetně psychologie pohybových cvičení.
medicína

Psychologie sportu

198 Kč
176 Kč
Psychopatologie - 11%
Třetí vydání úspěšné, hojně využívané publikace nabízí stručný přehled o dnes stále aktuálnějším oboru psychopatologie.
medicína

Psychopatologie

539 Kč
479 Kč
Psychoterapeutická práce s původci domácího násilí - 11%
V rámci řešení problematiky domácího násilí aktuálně vstupuje do popředí zejména terapeutická práce s původci domácího násilí, zvláště pak s jejich agresí, vztekem a násilnými projevy.
medicína

Psychoterapeutická práce s původci domácího násilí

359 Kč
319 Kč
Somatické vyšetření ve stomatologii - 11%
Tato kniha je určena nejen pro stomatology, ale i pro zdravotníky příbuzných profesí a seznamuje je s principy a možnostmi somatického vyšetření pacienta ve stomatologii.
medicína

Somatické vyšetření ve stomatologii

450 Kč
400 Kč
Těhotná v ordinaci negynekologa - 11%
Prenatální péče v České republice je sice vyhrazena ambulantním gynekologům, těhotná žena se však často obrací na praktické lékaře nebo odborníky jiných oborů v situacích, kdy se domnívá, že její potíže s těhotenstvím nesouvisejí.
medicína

Těhotná v ordinaci negynekologa

356 Kč
316 Kč
Anatomie a fyziologie lidského těla - 11%
Publikace seznamuje se stavbou a fungováním lidského těla v základním rozsahu, který je náplní studia psychologie, pedagogiky, sociální práce a dalších humanitních (nelékařských) oborů.
medicína

Anatomie a fyziologie lidského těla

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 206 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 21 > >>