Nejprodávanější audioknihy ke stažení - listopad 2020
beletrie

Farma paní Láryfáry - 20%
Třetí díl řady o paní Láryfáry, která si poradí s každým zlobidlem, protože mu ukáže, jak dovedou nehezké vlastnosti zbytečně kazit radost ze života.
beletrie
Ukázky

Farma paní Láryfáry

199 Kč
159 Kč
H2O a tajná vodní mise - 20%
Dobrodružný příběh pro chytré děti, který jde do hloubky kapesní ponorkou.
beletrie
Ukázky

H2O a tajná vodní mise

249 Kč
199 Kč
Hrůza v Dunwichi a jiné příběhy - 20%
To nejlepší z tvorby zakladatele žánrů fantasy a sci-fi H. P. Lovecrafta v jedné audioknize. Do napínavých příběhů s propracovanou atmosférou se vkrádají vetřelci z jiných planet i bezejmenní obyvatelé hlubin moříi i staří bohové.
beletrie
Ukázky

Hrůza v Dunwichi a jiné příběhy

299 Kč
239 Kč
Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory - 20%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
beletrie
Ukázky

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory

249 Kč
199 Kč
Ledová obluda - 20%
(1x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
beletrie
Ukázky

Ledová obluda

329 Kč
263 Kč
Manuál zralé ženy - 20%
Když chtěla Halina prožít klidnou dovolenou, skončila bez pádel na voru uprostřed moře, když uspořádala piknik, její přítel dostal hysterický záchvat, když měla rande s nově nalezeným spolužákem, spadly jí kalhoty uprostřed rušné křižovatky.
beletrie
Ukázky

Manuál zralé ženy

199 Kč
159 Kč
Možnosti milostného románu - 20%
(3x)

Tohle je román o lásce a psaní ve věku digitálního smutku. Zkoumám v něm víc než pět let jednoho milostného vztahu a další dva roky, kdy jsem o něm psal. Je v něm dost vášně, slz a také několik zjevení.

beletrie
Ukázky

Možnosti milostného románu

269 Kč
215 Kč
Pomsta bílého jednorožce - 20%
(1x)
Častolov z Frýdlantu přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku. Najdou ji mrtvou pod skálou, na které se tyčí rodový hrad. Popravce uzavře její smrt jako nešťastnou nehodu, záhy nato je však zabit i on.
beletrie
Ukázky

Pomsta bílého jednorožce

299 Kč
239 Kč
Růže pro Algernon - 20%
(5x)
Charlieho IQ 68 náhle vzrostlo na 185. Pomůže si? Pekařský pomocník Charlie Gordon je mentálně retardovaný, což nutně neznamená, že by si jako kdokoli jiný nechtěl v životě polepšit.
beletrie
Ukázky

Růže pro Algernon

339 Kč
271 Kč
Šikmý kostel - 20%
(32x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
beletrie
Ukázky

Šikmý kostel

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 422 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 43 > >>