Nejprodávanější audioknihy ke stažení - listopad 2020
detektivky

Osvícení - 20%
(6x)
Hotel Overlook je považován za nejkrásněji položené horské letovisko na světě, ale nový správce Jack Torrance, jeho žena Wendy a jejich pětiletý syn Danny v něm každý spatřují každý něco úplně jiného.
detektivky
Ukázky

Osvícení

429 Kč
343 Kč
Smrt mučednice - 20%
Jiří Adam z Dobronína , který je na hradě také hostem, se pouští do diskrétního vyšetřování případu.
detektivky
Ukázky

Smrt mučednice

249 Kč
199 Kč
Vánoce Hercula Poirota - 20%
V brilantně vykreslené atmosféře podezíravosti a vzájemné nevraživosti dojde k vraždě. Hercule Poirot bude tentokrát potřebovat veškerý svůj um, aby tak neslýchanému zločinu přišel na kloub.
detektivky
Ukázky

Vánoce Hercula Poirota

319 Kč
255 Kč
Zapomenutá vražda - 20%
(1x)
Gwenda Reedová díky záhadným útržkům vzpomínek pomalu nabývá děsivé jistoty, že v domě, který si s manželem koupila, už kdysi byla a stala se v něm svědkyní vraždy. Podaří se jí za pomocí slečny Marplové odhalit tajemství dávného zločinu?
detektivky
Ukázky

Zapomenutá vražda

199 Kč
159 Kč
Zlo pod sluncem - 20%
Tichý ostrůvek na pobřeží Lamanšského průlivu láká každým rokem vyznavače letní dovolené. Společnost se tu tentokrát sešla pestrá, a tak o témata není nouze. Pozornost budí zejména přítomnost elegantního a trochu podivínského muže – Hercula Poirota.
detektivky
Ukázky

Zlo pod sluncem

319 Kč
255 Kč
Černé světlo - 20%
Enzo Macleod, skotský vyučující biologie na univerzitě v Toulouse na jihozápadě Francie, už dokázal rozlousknout první dva zločiny ze sedmi nechvalně proslulých vražd popsaných v knize odložených případů pařížského novináře Rogera Raffina.
detektivky
Ukázky

Černé světlo

299 Kč
239 Kč
Jáchymovští démoni - 20%
(2x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.
detektivky
Ukázky

Jáchymovští démoni

249 Kč
199 Kč
Maigret - Noc na křižovatce - 20%

Jeden z nejdramatičtějších případů komisaře Maigreta. V garáži na opuštěné křižovatce padesát kilometrů za Paříží leží mrtvola, jenže podezřelý se ne a ne přiznat.

detektivky
Ukázky

Maigret - Noc na křižovatce

269 Kč
215 Kč
Mokrá ryba - 20%
(3x)
Kriminální komisař Gereon Rath zažívá město, které je v rauši. Kokain, ilegální noční kluby, politické pouliční bitvy – prostě tanec na sopce...
detektivky
Ukázky

Mokrá ryba

369 Kč
295 Kč
Nitranská brána smrti - 20%
(1x)
Při vojenském tažení do Horních Uher proti králi Štěpánovi obsadí vojska Přemysla II. Otakara Nitru. Zatímco hlavní síly pokračují v tažení, město dočasně spravuje zástupce českého krále Oldřich z Chlumu a má za úkol vypátrat ztracený relikviář.
detektivky
Ukázky

Nitranská brána smrti

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 85 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>