Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
děti a mládež

Hugo a Vánoce pod psa - 20%

Vánoce bez rodiny a lahodných perníčků? To je snad zlý psí sen! Hugo je rozkošný, věčně hladový francouzský buldoček, který miluje svoji rodinu. Potom, co začnou jeho páníčci říkat slova jako loď, zámek a Francie, Hugo pochopí, že se na Vánoce někam pojede.

děti a mládež
Ukázky

Hugo a Vánoce pod psa

229 Kč
183 Kč
Kedrigern a kouzelná hůlka - 20%
Trampoty mistra protikouzel a odeklínadel Kedrigerna začnou v okamžiku, kdy Hamarak objeví kouzelný meč Panstygii, Matku temnot a Princezna si vezme do hlavy, že nejvhodnějším dárkem k výročí svatby nejsou pletené návleky na křídla...
děti a mládež
Ukázky

Kedrigern a kouzelná hůlka

149 Kč
119 Kč
Koruna - 20%
Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce, netušila, že by se mohla zamilovat do jednoho z 35 nápadníků. Ji prostě žádná pohádka nečekala! Jen počítala dny, až bude moct poslat všechny domů. Po událostech, které se odehrály v paláci, si ale uvědomuje, že nemůže být na všechno sama.
děti a mládež
Ukázky

Koruna

229 Kč
183 Kč
Město zrady - 20%
(1x)

Závěrečný díl české fantasy o tajném vládním experimentu, který se zvrtnul. Od vítězky ceny HumbookStart 2019. Vždy ukaž svou duši. Drž se pravidel. Neopouštěj Soulcity. Do dneška by mě nenapadlo o těchto zásadách pochybovat, ale v Soulcity už není tak bezpečno jako kdysi.

děti a mládež
Ukázky

Město zrady

209 Kč
167 Kč
Navždycky - 20%
(2x)
Láska přes messenger. Feel-good romance ze střední.
děti a mládež
Ukázky

Navždycky

249 Kč
199 Kč
Po tvém boku - 20%
(1x)
Autumn zůstala zamčená v knihovně a myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že tam skončila s divným klukem jménem Dax. Aby nepanikařila, tak si připomíná, že se pro ni vrátí její přítel. Jenže on nepřijde.
děti a mládež
Ukázky

Po tvém boku

229 Kč
183 Kč
Pražské povstání - 20%
(1x)
Je 25. dubna 1945. To, že do konce druhé světové války zbývají dva týdny, ví jen Bára. Německá armáda ustupující před Spojenci se v Čechách a na Moravě hodlá bránit do posledního dechu.
děti a mládež
Ukázky

Pražské povstání

212 Kč
170 Kč
Příběh magie - 20%
(1x)

Prožij struhující dobrodružství se známými i novými hrdiny ze Země příběhů. První díl série. Čtrnáctiletá Brystal Vždyzelená se narodila na špatném místě. V Jižním království je totiž magie trestná, a navíc tam ženy nesmí číst.

děti a mládež
Ukázky

Příběh magie

249 Kč
199 Kč
Rozetmění - 20%
(3x)
Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se prohánějí po ulicích Božího hrobu jako požár. A pod jeho povrchem je hluboko v prastarých kostech města pohřbeno tajemství, které Republiku změní navždy.
děti a mládež
Ukázky

Rozetmění

349 Kč
279 Kč
Tajemství Stříbrné čarodějky - 20%
V pražských uličkách se začíná povídat stará legenda o příchodu Stříbrné čarodějky, která vládne nevídanou mocí. A být čarodějkou v Praze není jen tak! Ginevra, mladá čarodějka z Malé Strany, o tom ví své.
děti a mládež
Ukázky

Tajemství Stříbrné čarodějky

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 186 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 19 > >>