Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
romantika

Kluk odvedle - 20%
(1x)
Šestnáctiletá Charlotte Charlie Reynoldsová si vždycky myslela, že jí skutečnost, že ji vychovával jen táta a tři starší bratři, přináší jen samé výhody. Dovede totiž předběhnout, porazit a přechytračit každého kluka, kterého zná – včetně svého čestného čtvrtého bratra, souseda Bradena.
romantika
Ukázky

Kluk odvedle

249 Kč
199 Kč
Moje vánoční řecká svatba - 20%
Někdejší typicky městská mladá žena a úspěšná bankovní manažerka Pippa Pattinsonová vychutnává plnými doušky svůj nový, nekomplikovaný vesnický život a kralování ve své vysněné čajovně ve vesničce Taxos po boku svého snoubence Nika.
romantika
Ukázky

Moje vánoční řecká svatba

199 Kč
159 Kč
Polibek v Římě - 20%
Anna tomu nemůže uvěřit: Stephen ji v letadle do Říma požádá o ruku. Ale to snad nemyslí vážně. Vždyť je jí teprve devatenáct a ještě se rozhodně nechce vázat. A tak nemá jinou možnost, než ho odmítnout. A aby toho nebylo málo, letí do Itálie jako hosti na svatbu.
romantika
Ukázky

Polibek v Římě

199 Kč
159 Kč
Pravidla se mají porušovat - 20%
Amber žije jen s mámou, a aby tohle soužití přežila, vytvořila si seznam pravidel, na která nedá dopustit. Její máma totiž často střídá partnery a s každým se po chvíli rozejde.
romantika
Ukázky

Pravidla se mají porušovat

199 Kč
159 Kč
Sněhulčiny Vánoce - 20%

Letošní svátky budou šťastné a zamilované. Tlapku na to! Sněhulka tráví první Vánoce v penzionu, který patří slečně Tilly. S provozem jí pomáhá Emily, jejímž snem je otevřít si pekárnu. Emily Sněhulku zbožňuje, ale z nového návštěvníka, Tillyina synovce Lukase, už tak nadšená není.

romantika
Ukázky

Sněhulčiny Vánoce

249 Kč
199 Kč
Trochu jiná slečna Bridgertonová - 20%
(1x)
Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka. Jenomže Poppy se rozhodne, že její nastávající musí mít stejné zájmy a podobně dobrodružnou povahu jako ona.
romantika
Ukázky

Trochu jiná slečna Bridgertonová

199 Kč
159 Kč
Všude samý Skot - 20%
(1x)
Londýnská slečna Amelia-Rose Baxterová nebude nikomu za hlupáka. Její rodiče by sice rádi ulovili zetě se šlechtickým titulem, ale ona nikdy nevymění to, čím je, za příslib manželství.
romantika
Ukázky

Všude samý Skot

199 Kč
159 Kč
Kletba vítězů - 20%
(2x)
Některá vítězství stojí víc, než jen velký balík peněz... 1. díl bestsellerové série.
romantika
Ukázky

Kletba vítězů

209 Kč
167 Kč
Tajemství hedvábného vějíře - 20%
(1x)
Kniha nás zavádí do Číny 19. století. Dívky zde procházejí drastickou zkouškou podvazování chodidel a jako ženy jsou odsouzeny žít v izolaci.
romantika
Ukázky

Tajemství hedvábného vějíře

198 Kč
158 Kč
Život zn. Hygge - 20%
(2x)
Román, který působí jako vřelé, přátelské objetí... čisté hygge.
romantika
Ukázky

Život zn. Hygge

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 222 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 23 > >>