Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
historické podobory

Egyptologie - 11%
Výpravná publikace o starověkém Egyptě je faksimile deníku Britky Emily Sandsové, která se v r. 1926 vydala hledat hrobku boha Usira.
historické podobory

Egyptologie

539 Kč
479 Kč
Karel Kryl - Zpověď - 11%
bvČeská i zahraniční společnost zná velmi dobře repertoár Karla Kryla, jeho postoje vůči totalitnímu režimu i vůči polistopadovým reformám. Kniha Zpověď odhaluje slavného písničkáře v naprosto novém světle, dává nahlédnout do zákulisí rodiny.
historické podobory

Karel Kryl - Zpověď

250 Kč
222 Kč
Příručka amatérského archeologa - 11%
Publikace je určena všem příznivcům archeologie, a to bez rozdílu hloubky jejich zájmu. Naprostí laici získají základní představu o práci archeologů, pokročilejší zde naleznou rady a tipy, jak zálibu rozvíjet.
historické podobory

Příručka amatérského archeologa

504 Kč
448 Kč
Život ve staletích – 16. století - 11%
Projekt známého historika a oblíbeného spisovatele. Kniha popisuje, jak se proměnil život všech vrstev tehdejší společnosti v 16. století...
historické podobory

Život ve staletích – 16. století

359 Kč
319 Kč
Bludiště pravé víry - 11%
(1x)
Soubor studií předního německého medievisty je věnován problematice pozdně středověké hereze, kacířství a husitské revoluce ve středověkých Čechách. Autor v nich rozkrývá proměnu pohledů středověkých teologů na herezi od konce 13. století.
historické podobory

Bludiště pravé víry

268 Kč
238 Kč
Čí je ta krajina? - 11%
(1x)
Rozhovory s profesorem Janem Klápště, předním evropským archeologem středověku, se dotýkají široké palety otázek spojujících středověk se současností.
historické podobory

Čí je ta krajina?

224 Kč
199 Kč
Historia populi - Zrcadlo každodennosti v českých dějinách - 11%
Publikace přibližuje vývoj českých dějin v poněkud jiné podobě, než jsme běžně zvyklí. Tradiční výklad, redukující dějiny zejména na přehled politických událostí a hospodářských přeměn, vojenských střetů, výčty panovníků, diplomatických jednání.....
historické podobory

Historia populi - Zrcadlo každodennosti v českých dějinách

441 Kč
392 Kč
Turistická odysea - 11%
(1x)
Kolektivní monografie Turistická odysea představuje zásadní posun v bádání o různých formách a podobách cestovního ruchu v předlistopadovém Československu.
historické podobory

Turistická odysea

441 Kč
392 Kč
Posázavská dráha - 11%
Celobarevná publikace, plná historických fotografií, pohlednic, plánků drážních staveb a dalších dokumentů z konce 19. a první poloviny 20. století, je věnovaná nostalgické dráze vinoucí se podél řeky Sázavy.
historické podobory

Posázavská dráha

323 Kč
287 Kč
Jižní Čechy krásné i zrádné - 11%

Po úspěšném titulu Šumava krásná i smrtící přichází další výpravná fotografická publikace, která nabízí unikátní pohled na novodobou historii naší země – tentokrát jižních Čech.

historické podobory

Jižní Čechy krásné i zrádné

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 219 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 22 > >>