Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
rodina a dítě

Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
rodina a dítě
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Školní vzdělávání ve Švédsku - 20%
Studie se skládá z devíti kapitol. Nejprve je charakterizován kontext, v němž školní vzdělávání probíhá. Dále je představena švédská vzdělávací politika a charakterizován vzdělávací systém. Kapitoly 4-9 přinášejí podrobnější pohled na aktuální témata.
rodina a dítě
Ukázky

Školní vzdělávání ve Švédsku

130 Kč
104 Kč
Výukové metody v pedagogice - 20%
Jedinečný didaktický text se komplexně zabývá tématem výukových metod - jejich vývojem a klasifikací.
rodina a dítě
Ukázky

Výukové metody v pedagogice

195 Kč
156 Kč
Vývoj a výchova děťátka do dvou let - 20%
Tak rychlé tempo, jakým se vyvíjí dítě od narození do věku dvou let, se už nikdy v průběhu života neopakuje. Proto je toto vývojové období dítěte klíčovým tématem pro rodiče i odborníky.
rodina a dítě
Ukázky

Vývoj a výchova děťátka do dvou let

237 Kč
190 Kč
Budu správně mluvit - 20%
Chodíte s dítětem na logopedii? Pak je tento titul určen právě vám. Naučí vás pochopit nejen příčiny nejčastějších problémů s řečí, ale především principy metodických postupů, které se při odstraňování poruch používají.
rodina a dítě
Ukázky

Budu správně mluvit

212 Kč
170 Kč
Dítě s mentálním postižením ve škole - 20%
Monografie se komplexně zabývá edukací dětí s mentálním postižením, individuálními zvláštnostmi těchto dětí a věnuje se rovněž diagnostice, poradenství a možnostem sociální integrace.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě s mentálním postižením ve škole

186 Kč
149 Kč
Dítě s narušenou komunikační schopností ve škole - 20%
Komunikace představuje klíčový moment edukačního procesu. Publikaci jistě ocení všichni pedagogové bez logopedického vzdělání působící na běžných základních školách, ale i rodiče dětí s narušenou komunikační schopností.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě s narušenou komunikační schopností ve škole

195 Kč
156 Kč
Problémové chování dětí a mládeže - 20%
Obsah knihy vychází z faktu, že častým zdrojem nežádoucího chování dětí a mládeže jsou chybná osobní pojetí výchovy, učení, vyučování a pedagogické komunikace jednotlivých rodičů, vychovatelů a učitelů.
rodina a dítě
Ukázky

Problémové chování dětí a mládeže

161 Kč
129 Kč
Psychodidaktika - 20%
Procesy učení a vyučování jsou mnohem složitější, než se původně zdálo. Jejich zákonitosti je však nutné poznat a naučit se je efektivně využívat v pedagogické praxi.Moderní publikace zkušených pedagogů analyzuje mechanismy a typy paměti.
rodina a dítě
Ukázky

Psychodidaktika

229 Kč
183 Kč
Výuka cizích jazyků - 20%
Změny v přístupech k učení a vyučování cizím jazykům ovlivňuje celá řada faktorů, zejména nejnovější poznatky lingvistiky, psycholingvistiky, neurolingvistiky, psychologie učení, pedagogiky i empirického výzkumu v oblasti didaktiky cizích jazyků.
rodina a dítě
Ukázky

Výuka cizích jazyků

237 Kč
190 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 85 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>