Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
medicína

Bolest a sexuální dysfunkce mužů - 20%
Sexuolog MUDr. Luděk Daneš, CSc., se ve své nové monografii věnuje fenoménu bolesti v souvislosti s mužskými sexuálními poruchami. Na základě klinických zkušeností přináší diagnostická a terapeutická doporučení a řadu klinických pozorování.
medicína
Ukázky

Bolest a sexuální dysfunkce mužů

144 Kč
115 Kč
Diagnostika a léčba osteoporózy a dalších onemocnění skeletu - 20%
Publikace určená studujícím medicíny a mladým lékařům ve specializační přípravě z interních oborů, ortopedie a traumatologie se věnuje diagnostice a léčbě nejčastějších onemocnění skeletu s hlavním akcentem na problematiku osteoporózy.
medicína
Ukázky

Diagnostika a léčba osteoporózy a dalších onemocnění skeletu

190 Kč
152 Kč
Lymfotaping - 20%
Lymfotaping přináší žádaný a efektivní doplněk ke standardní léčbě otoků. Autoři se tentokrát specificky zaměřují na možnost ovlivnění lymfatického a s ním úzce souvisejícího kardiovaskulárního systému pomocí lymfotapu.
medicína
Ukázky

Lymfotaping

297 Kč
238 Kč
Mentální postižení - 9%
(1x)
V dnešní době je stále aktuálnější seznámit odbornou i širší veřejnost se specifiky osobnosti žáků i klientů s mentálním postižením. Publikace se věnuje jak nezbytnému objasnění terminologie, tak právní úpravě postavení osob s mentálním postižením.
medicína
Ukázky

Mentální postižení

424 Kč
387 Kč
Užitečné tabulky pro praxi nejen v interních oborech - 20%
Skvělá příručka, kterou nosí každý začínající lékař v kapse svého pláště. Informace z mnoha převážně interních oborů – algoritmy, hodnocení výsledků, přehledné tabulky, vybrané postupy diagnostiky i léčby…
medicína
Ukázky

Užitečné tabulky pro praxi nejen v interních oborech

594 Kč
475 Kč
Deník raka - 20%
(4x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála.
medicína
Ukázky

Deník raka

199 Kč
159 Kč
Kdo je tu vlastně blázen? - 20%
Prvotním impulzem pro napsání této knihy bylo autorovo zjištění, že přestože jsou jeho pacienti psychicky nemocní, jedná se zpravidla o přátelské a citlivé jedince. Pokud není něco v pořádku, je to svět mnoha příčetných – zlodějů, podvodníků...
medicína
Ukázky

Kdo je tu vlastně blázen?

230 Kč
184 Kč
Laboratorní diagnostika - 20%
Třetí, rozšířené a aktualizované vydání obsahuje nové kapitoly - laboratorní diagnostika v ortopedii, neurochirurgii a tranfuzním lékařství.
medicína
Ukázky

Laboratorní diagnostika

1 100 Kč
880 Kč
Psychologie osobnosti - 20%
(1x)
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína
Ukázky

Psychologie osobnosti

424 Kč
339 Kč
Psychologie sériových vrahů - 20%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
medicína
Ukázky

Psychologie sériových vrahů

594 Kč
475 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 153 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 16 > >>