Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
ostatní

Deník ze dna - 20%
(2x)
Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vydává svou nejosobnější zpověď. Během výkonu trestu si psal deník, který obsahuje exkluzivní svědectví o tom, jaké byly jeho poslední dny na svobodě...
ostatní
Ukázky

Deník ze dna

279 Kč
223 Kč
Dokonalý soudruh Kim Čong-un - 20%
Zkušená americká novinářka Anna Fifield předkládá jedinečný a brilantní vhled do nejbizarnějšího a nejuzavřenějšího politického režimu na světě.
ostatní
Ukázky

Dokonalý soudruh Kim Čong-un

279 Kč
223 Kč
Fotograf z Osvětimi - 20%
Historická biografie na pomezí biografického románu vypráví osudy Wilhelma Brasse, který byl v létě 1940 internován v Osvětimi. Tam se mu podařilo přežívat díky tomu, že byl šikovný fotograf, a pro nacistickou mašinerii, libující si v přesné evidenci a dokumentaci…
ostatní
Ukázky

Fotograf z Osvětimi

209 Kč
167 Kč
Chov japonských křepelek - 20%
(1x)
Kniha obsahuje základní a zajímavé informace a také vlastní zkušenosti z mého chovu japonských křepelek. V knize se seznámíte se všemi aspekty chovu.
ostatní
Ukázky

Chov japonských křepelek

199 Kč
159 Kč
Pátrání po Silvestrovi - 20%
(2x)
Silvestr Němec se narodil v jihomoravských Vémyslicích a v devatenácti letech odjel jako zaměstnanec firmy Baťa do Singapuru.
ostatní
Ukázky

Pátrání po Silvestrovi

229 Kč
183 Kč
Poslední rivalka Coco Chanel - 20%

Světu módy vládne v roce 1938 Paříž, ale té vládnou dvě královny...

Legendární rivalita Coco Chanel a Elsy Schiaparelli přinesla světu úchvatné módní kreace... a také výrazně ovlivnila mnoho životů.

ostatní
Ukázky

Poslední rivalka Coco Chanel

339 Kč
271 Kč
Rakoncaj - 20%
Vzpomínky legendárního českého horolezce.
ostatní
Ukázky

Rakoncaj

389 Kč
311 Kč
Tomáš Garrigue Masaryk: známý i neznámý - 20%
Tato kniha není souhrnnou biografií T. G. Masaryka a neklade si za cíl ukázat ho v celé jeho osobnostní šíři. Zabývá se především některými klíčovými dramatickými, jistým způsobem dokonce záhadnými momenty Masarykova života s cílem poznat, jaký byl vlastně člověk, co považoval za zásadní a důležité a jak se dokázal vyrovnat s krizovými situacemi.
ostatní
Ukázky

Tomáš Garrigue Masaryk: známý i neznámý

189 Kč
151 Kč
Traktáty a receptáře - 20%
Publikace zpřístupňuje základní prameny k výtvarným technologiím a postupům užívaným pro umělecká díla v minulosti, rozptýlené v málo dostupných, většinou cizojazyčných publikacích.
ostatní
Ukázky

Traktáty a receptáře

449 Kč
359 Kč
Turistické kvízy z Čech, Moravy a Slezska I. - 20%
Kniha plná kvízů z nejznámějších turistických míst. Obsahuje více než 200 otázek a kvízy jsou zároveň tipy na zajímavé rodinné výlety.
ostatní
Ukázky

Turistické kvízy z Čech, Moravy a Slezska I.

120 Kč
96 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 351 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 36 > >>