Nejprodávanější tituly - listopad 2020
ženy

Ach, ty Češky!

Významný polský novinář a znalec českého prostředí pojednává ve své nejnovější publikaci Ach, ty Češky o osmi ženách z české historie a současnosti. Na půdorysu osudů těchto slavných osobností nám ozřejmuje širší dobové souvislosti.

ženy
Ukázky

Ach, ty Češky!

269 Kč
Deník raka
(4x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála.
ženy
Ukázky

Deník raka

199 Kč
Sběrná kniha
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
ženy
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
Královna šachu Věra Menčíková
Tato kniha splácí obrovský dluh u nás takřka zapomenuté osobnosti světového šachu Věře Menčíkové. Kromě Věřiny cesty životem kniha nabízí pro milovníky šachu spoustu partií, které sehrála s již zmíněnými velmistry.
ženy

Královna šachu Věra Menčíková

311 Kč
Ženy, poklad k objevení
(1x)
Jak se rodí ženské sebevědomí? Co pro různé ženy znamená? Jak se u nich liší? A čím si na cestě za ním prošly? Na tyto a podobné otázky se rozhodly hledat odpovědi ve své knize Ženy, poklad k objevení autorky Lucie Jandová a Dana Radová.
ženy
Ukázky

Ženy, poklad k objevení

124 Kč
Jízda přes kočičí hlavy
V knize, na které herečka spolupracovala s publicistkou Věrou Staňkovou, nechává Zdena Herfortová nahlédnout do svého dětství i soukromého života a především vzpomíná na významné role, spolupracovníky, divadelní kolegy a občas i úsměvné zážitky.
ženy

Jízda přes kočičí hlavy

224 Kč
Madame Picasso
(2x)
Utajený příběh Evy Gouelové, nezapomenutelné ženy, jež získala srdce jednoho z největších malířů naší doby.
ženy
Ukázky

Madame Picasso

134 Kč
Nespálená kniha
Nespálená kniha představuje deníkové zápisky, osobité názory a beletristický talent Pavly Jezdinské. Texty z let 1910-1945 zachycují každodenní prožitky i zásadní momenty ze soukromého života autorky a jsou propojeny s těmi kulturními a politickými.
ženy

Nespálená kniha

315 Kč
Touha jménem Einodis
Původní český komorní muzikál Letní scény Divadla Ungelt pro Martu Kubišovou a Anetu Langerovou. Příběh inspirovaný nevšedním osudem baronky Sidonie Nádherné, poslední majitelky zámku Vrchotovy Janovice.
ženy

Touha jménem Einodis

341 Kč
Sisi. Rodokmen duše
Největší tajemství života Sisi konečně odhaleno. Je to strhující příběh napříč staletími pro všechny, kdo mají legendární císařovnu rádi.
ženy

Sisi. Rodokmen duše

180 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 88 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>