Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2020
detektivky

Když vyleze pavouk
(1x)
Komisař Adamsberg opět řeší zvláštní záhadu. Série úmrtí na první pohled nebudí podezření, že by se mohlo jednat o zločin, natolik je modus operandi podivný a prakticky neproveditelný. Ale Adamsberg za sérií úmrtí něco nejasně tuší.....
detektivky
Ukázky

Když vyleze pavouk

341 Kč
Brambory na vloupačku
(4x)

Märtha, Lumen, Motyka, Stina a Anna-Greta se v domově důchodců Diamant ukrutně nudí. Jídlo je nevalné, zacházení špatné, mají málo pohybu a vedení šetří, kde může. To by se měli lépe i ve vězení! Dostanou geniální nápad – spáchají trestný čin !!

detektivky
Ukázky

Brambory na vloupačku

305 Kč
Ztracený přístav
(13x)
Další román, ve kterém irská autorka dokládá své mistrovství psychologické detektivky. V nedostavěném a jen z části obydleném satelitním městečku za Dublinem dojde k vraždě dvou dětí a jejich otce. Stopy vedou dvěma směry zároveň.
detektivky
Ukázky

Ztracený přístav

338 Kč
Lunapark
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.
detektivky

Lunapark

404 Kč
Plavý kůň
Detektivní příběh Agathy Christie z roku 1961 je jediný, v němž vystupuje paní Ariadne Oliverová bez svého přítele, slavného Hercula Poirota.
detektivky

Plavý kůň

269 Kč
Stará tajemství
(2x)
Inspektorka Lottie Parkerová ve třetí knize z celosvětově velmi úspěšné detektivní série řeší další temný případ: Když policie najde starší ženu, zavražděnou v domě své dcery, vyšetřování připadne inspektorce a jejímu parťákovi detektivu Boydovi.
detektivky

Stará tajemství

359 Kč
Dobrý ročník
(2x)
Hlavní hrdina románu, Max Skinner, má dost londýnského finančního světa, a tak využije možnosti přestěhovat se do jižní Francie, kde zdědil po svém strýci venkovský dům...
detektivky

Dobrý ročník

214 Kč
Ďábel v zrcadle
(4x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
detektivky

Ďábel v zrcadle

349 Kč
Muž z ostrova Lewis - 2%
(9x)
Muž beze jména. Muž bez paměti. Muž, který nemá na výběr. V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy bodných ran. Nejde o oběť rituální vraždy před stovkami let, ale o zločin z nedávné minulosti.
detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

183 Kč
179 Kč
Glennkill - ovce vyšetřují
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
detektivky

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 390 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 39 > >>