Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020

Mocenská posedlost
(1x)
Úspěšná kniha MUDr. Františka Koukolíka Mocenská posedlost se vrací na knižní trh v novém vydání, od základu přepracovaná a doplněná bohatou věcnou dokumentací.
Ukázky

Mocenská posedlost

220 Kč
Muffin a čaj
(3x)
Daniel a Kit jsou dva šestnáctiletí spolužáci, kteří snad ani nemůžou být rozdílnější. Jeden je nejlepším studentem na internátě, k okolí se chová odměřeně a úzkostlivě si střeží své soukromí. Druhý má umělecké nadání, pořádek považuje tak trochu za zbytečnost a často dřív mluví, než myslí.
Ukázky

Muffin a čaj

140 Kč
Opskurno
Město Opskurno si žije uzavřeno samo do sebe — navzdory pozoruhodné architektuře, průkopnické vědě a neobvyklým rituálům se o něm nezmiňují žádné mapy ani průvodci.
Ukázky

Opskurno

229 Kč
Ostrý řez
(3x)
Lincoln Rhyme a Amélie Sachsová se vracejí z Itálie právě ve chvíli, kdy v New Yorku začne řádit vrah s velmi neobvyklým modem operandi.
Ukázky

Ostrý řez

339 Kč
Půl krále
Vlastní rodina ho zradila a nechala napospas smrti, ale princ Jarvi, nedobrovolný dědic rozděleného království, přísahal, že trůn, o který nikdy nestál, získá zpět. Nejprve však musí přežít kruté zacházeni, okovy a hořké vody samotného Roztříštěného moře – to vše jen s jednou zdravou rukou.
Ukázky

Půl krále

209 Kč
Ravenor: Návrat
(2x)
Druhá část trilogie Ravenor ze světa Warhammeru 40 000.
Ukázky

Ravenor: Návrat

149 Kč
Ravenor: Odpadlík
(3x)
Inkvizitor Ravenor pokračuje v pronásledování arcikacíře Zygmunta Molotcha – a lov na něj se pro něj změnil v posedlost. Touha ulovit svou kořist jej ovládá natolik, že neuposlechl přímý rozkaz Inkvizice a stal se i s celým svým týmem odpadlíkem.
Ukázky

Ravenor: Odpadlík

149 Kč
Řetězová reakce
(3x)
Závěr akční postapokalyptické tetralogie (Spad, Poločas rozpadu, Rázová vlna).
Ukázky

Řetězová reakce

259 Kč
Svět bez stížností
(1x)
To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.
Ukázky

Svět bez stížností

149 Kč
Tajný deník Blanky z Valois
Ze čtyř žen Karla IV. je Blanka z Valois považována za tu nejmilovanější. Příběh začíná v lednu 1336, kdy je vznešenému páru teprve devatenáct let. Do Prahy přijíždí druhá žena Karlova otce Jana Lucemburského...
Ukázky

Tajný deník Blanky z Valois

189 Kč
Zobrazuji 901 - 910 z 1000 položek
<< < 1 .. 89 90 91 92 93 .. 100 > >>