Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
beletrie

Ve stínu slunce - 20%
Když se v první polovině 22. století začnou ztrácet kosmické lodě, vypadá to, že za to mohou piráti, povstalci z kolonií nebo nezměrné hlubiny vesmíru.
beletrie
Ukázky

Ve stínu slunce

279 Kč
223 Kč
Velikost člověka

Rok 1493, Milán, vrchol renesance. Městem se prochází Leonardo da Vinci a jeho sláva se šíří daleko za Alpy, až ke francouzskému dvoru.

beletrie
Ukázky

Velikost člověka

238 Kč
Vévodova dědička - 20%
Byli jiní… Jiní, než si o sobě mysleli. Astrofyzička Fran byla ve skutečnosti markýzou a Nic, příslušník hotelové ochranky, byl vlastně miliardář, jemuž všechny ty hotely patřily.
beletrie
Ukázky

Vévodova dědička

69 Kč
55 Kč
Víš, že tě miluju? - 20%
(1x)
Seznámit se s novou rodinou vlastního otce, kterého jste neviděli několik let, to nezní jako lákavé prázdniny v Kalifornii! Eden se potkává se třemi nevlastními bratry, z nichž ten nejstarší je černou ovcí rodiny a od začátku s ním naráží na komunikační problémy.
beletrie
Ukázky

Víš, že tě miluju?

259 Kč
207 Kč
Vůdcové, myslitelé, hrdinové - 20%

Od autora světových bestsellerů Steve Jobs a Leonardo da Vinci. Doplněno o unikátní předmluvu, kterou Isaacson v roce 2020 napsal jen pro české vydání knihy.

beletrie
Ukázky

Vůdcové, myslitelé, hrdinové

299 Kč
239 Kč
Vůně Aramteshe - Temný květ
(2x)
V říši Aramtesh mají vůně moc. Sedmnáctiletá Rakel má úžasný talent pro výrobu parfémů, ale ani její mimořádné schopnosti nestačí, aby vyléčila svého umírajícího otce. Zemí se šíří epidemie, která se nevyhýbá chudým ani mocným.
beletrie
Ukázky

Vůně Aramteshe - Temný květ

249 Kč
Vymahač - 20%
Příběh, který je inspirován skutečnými událostmi, popisuje realitu, která panuje v lichvářském prostředí v ČR. Jedná se o příběh mladého člověka, který půjčoval i vymáhal peníze, stal se z donucení homosexuálem a nakonec zabil člověka.
beletrie
Ukázky

Vymahač

139 Kč
111 Kč
Vypůjčený život - 20%

Romantická komedie pro fanoušky oblíbeného filmu Prázdniny

Dvě kamarádky z dob studií na univerzitě, Lena Browderová a Olivia Westcoatová, se po třiceti letech náhodně setkávají na nečekané křižovatce: v letištním salonku v Atlantě.

beletrie
Ukázky

Vypůjčený život

280 Kč
224 Kč
Vyvolený - 20%
Cade se s partou teenagerů ocitá v podivném světě. Ti, co přežili první útok, se s vypětím všech sil dostanou přes poušť do pevnosti, kde je technologicky vysoce vyspělý dron identifikuje jako „soutěžící“.
beletrie
Ukázky

Vyvolený

199 Kč
159 Kč
Z Etiopie a odjinud - 20%

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu. Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

beletrie
Ukázky

Z Etiopie a odjinud

245 Kč
196 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>