Nejprodávanější tituly - listopad 2020

Ze světa lesních samot
(1x)
Román Ze světa lesních samot čtenáře přenese přímo do zmizelého světa staré Šumavy, Modravských plání a Březníku. Již v době svého vzniku (1892) byl vzpomínkou na dobu před velkou šumavskou vichřicí a kůrovcovou kalamitou.

Ze světa lesních samot

224 Kč
Zen je ta největší lež všech dob
(2x)
Kniha Zen je ta největší lež všech dob přináší kratší úderné, často ostré a ironické výroky známého zenového mistra Kódó Sawakiho.

Zen je ta největší lež všech dob

251 Kč
Zmizela v mlze
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
Jako v nebi, jenže jinak
(12x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

299 Kč
Komiksová učebnice komiksu
(2x)
Punk a disciplína. V tvorbě žádného jiného českého autora či autorky komiksů se tak přirozeně neprolínají tyto dva póly jako u Toy_Box.
Ukázky

Komiksová učebnice komiksu

404 Kč
Kouzelné čtení - Vesmír
Interaktivní mluvící kniha Vesmír z edice Kouzelné čtení ukáže dětem od 6 let, jak dlouhou cestu ušel výzkum od prvotního pozorování hvězd až po lety na Měsíc a ještě dál.

Kouzelné čtení - Vesmír

386 Kč
Města
(1x)
Vypravěč knihy slíbí manželce svého dávného přítele Štěpána, že se ve Stockholmu pokusí najít záhadný fialový flash disk, který Štěpána podivnou hrou náhody uvrhl do stavu duševní trýzně a který jediný může jeho zoufalství utišit.
Ukázky

Města

449 Kč
Nevítaný host
(7x)
Do odlehlého venkovského hotelu přijíždí na zimní víkend několik hostů: Gwen a její kamarádka Riley, páry Ian a Lauren, Matthew a Dana, Beverly a Henry, proslulý obhájce David a staropanenská spisovatelka Candice.

Nevítaný host

269 Kč
No Future
Připravujeme děti na svět, který nenávratně zmizel. Vezeme děti na parním stroji do virtuální reality a tvrdíme jim, že je to pro ně prospěšné. Tato kniha tvrdí opak.

No Future

268 Kč
Rekonstrukce
(9x)
V pořadí třetí román úspěšné prozaičky Viktorie Hanišové je o přitažlivosti prázdných míst, o podmanivosti pádu do temnoty.
Ukázky

Rekonstrukce

314 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>