Nejprodávanější tituly - listopad 2020
děti a mládež

Procvičování pravopisu pro 4. ročník - 11%
Úkoly a cvičení v tomto pracovním sešitu jsou zaměřené na procvičení a zlepšení různých pravopisných jevů. Tematicky vychází z probírané látky češtiny ve 4. ročníku a je připraven v souladu s RVP. Každá kapitola obsahuje velké množství doplňovaček a opakování. Na konci publikací naleznete správná řešení všech úkolů, proto je také vhodná pro samostatnou přípravu.
děti a mládež

Procvičování pravopisu pro 4. ročník

70 Kč
62 Kč
Procvičování pravopisu pro 5. ročník - 11%
Úkoly a cvičení v tomto pracovním sešitu jsou zaměřené na procvičení a zlepšení různých pravopisných jevů. Tematicky vychází z probírané látky češtiny v 5. ročníku a je připraven v souladu s RVP. Každá kapitola obsahuje velké množství doplňovaček a opakování. Na konci publikací naleznete správná řešení všech úkolů, proto je také vhodná pro samostatnou přípravu.
děti a mládež

Procvičování pravopisu pro 5. ročník

70 Kč
62 Kč
Procvičování pravopisu pro 7. ročník - 11%
Úkoly a cvičení v tomto pracovním sešitu jsou zaměřené na procvičení a zlepšení různých pravopisných jevů. Tematicky vychází z probírané látky češtiny v 7. ročníku a je připraven v souladu s RVP. Každá kapitola obsahuje velké množství doplňovaček a opakování. Na konci publikace naleznete správná řešení všech úkolů, proto je také vhodná pro samostatnou přípravu.
děti a mládež

Procvičování pravopisu pro 7. ročník

81 Kč
72 Kč
Proč si musím čistit zuby? - Kuk pod okénko - 11%
Nechce si vaše dítě čistit zuby? Bojí se zubařů? A co když vytáhne ten nejtěžší kalibr: "Zvířátka si taky nemusí čistit zuby!" Tato ilustrovaná knížka s odklápěcími okénky obsahuje odpovědi na nejčastější otázky dětí o zubech.
děti a mládež

Proč si musím čistit zuby? - Kuk pod okénko

224 Kč
199 Kč
Průsvitní - 11%
Co dělat, když jste poslední svého druhu na celém světě?
děti a mládež

Průsvitní

242 Kč
215 Kč
První slova Němčina - karty - 11%
Ilustrované karty s jednoduchou výslovností německých slovíček pro rychlou komunikaci na cestách i osvojení základů cizího jazyka.
děti a mládež

První slova Němčina - karty

233 Kč
207 Kč
Příchozí 1 - Pán snů - 11%
Marek, na první pohled nenápadný a nevýrazný kluk, má odmala vlastnost řídit své sny, kterou tají před svým okolím. Když cesta do jeho podvědomí rozšíří jeho vnímání i na pochody ve svém těle, získává tím zcela nové schopnosti.
děti a mládež

Příchozí 1 - Pán snů

251 Kč
223 Kč
Ptáci volné přírody - 11%
(1x)
Za zvuky ptáků z mokřadů a bažin. Ptáci mokřadů vydávají jedny z nejpozoruhodnějších ptačích zvuků – od tklivého volání kolihy až po troubivý zpěv jeřába.
děti a mládež

Ptáci volné přírody

332 Kč
295 Kč
Ranč Jabloňový květ: Rebeka a Ed - 11%
Charlie a jejího poníka Piráta na Jabloňovém květu všichni znají, protože působí jako dokonale sehraná dvojka.
děti a mládež

Ranč Jabloňový květ: Rebeka a Ed

197 Kč
175 Kč
Rebelové a tajemná komnata
Z uzavřené cvičebny 2-17 je slyšet hudba a pohybuje se tam tajemný stín. Proč je ta cvičebna stále na zámek? Naši přátelé ze Společenstva rebelů Chris, Sára, Pat a Charles se chtějí nejen dobře připravit na zkoušky, ale také vyřešit prapodivnou záhad
děti a mládež

Rebelové a tajemná komnata

143 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>