Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
česká

Já
Kniha přináší historicky cenné příspěvky k poznání umělecké atmosféry pozdního romantismu a české secese na přelomu 19. a 20. století a jejich souvislost s národní kulturou, jak ji vnímal autor pohledem spisovatele-dramatika a advokáta.
česká
Ukázky

383 Kč
Jan Amos
Kdyby žil „učitel národů“ Jan Amos Komenský v dnešní době, asi by nevznikl tento komiks.
česká
Ukázky

Jan Amos

351 Kč
Je to fuč
Knížka příběhů Pavla Šmidrkala přibližuje jedenáct událostí smetených paží času. Povídka Oscar v Dejvicích popisuje pouť americké filmové ceny za Ivanem Jandlem v roce 1947, ...
česká

Je to fuč

117 Kč
Kalamity kluk

Pohledem na život, jaký je, nás upoutávají příběhy Pavla Hejlíka, který je vypraví s lehkostí sobě vlastní...

česká

Kalamity kluk

134 Kč
Kalich života
Conan se vydává do světa najít něco, čím by zlomil kouzlo spánku, jímž je zakletá Dareena. Od starého druida se dozví, že musí nalézt Irganův kalich a dát z něj Dareeně napít.
česká

Kalich života

232 Kč
Kdo zachrání planetu?
Ve městě se objeví nová holka, Naďa. Ví úplně všechno o přírodě a hledá někoho, kdo by jí pomohl zachránit planetu. Sára s malou Terezkou souhlasí okamžitě, ale nezbedným dvojčatům Péťovi a Tondovi se do toho nechce.
česká

Kdo zachrání planetu?

179 Kč
Klimatická kríza.txt
Klimatická krize.txt prostřednictvím pěti textů z různých perspektiv nahlíží na problematiku klimatické krize, ať už ve vztahu k její mediální a estetické reprezentaci, k nekropolitice a péči o divočinu, práci a kapitálu či k psychoanalýze a etice.
česká

Klimatická kríza.txt

Peter Sit (ed.)
180 Kč
Legenda o orlích lidech

Tento příběh byl po mnoho generací předáván pouze ústní formou. Až ve věku Vodnáře, v dobách transformačních změn, mohl být konečně napsán, aby pomohl i Vám pochopit… Legenda o orlích lidech je příběhem nalezení Božství v Sobě.

česká

Legenda o orlích lidech

223 Kč
Léto v síti
Naty chce aspoň rok žít jako normální holka a v klidu odmaturovat. Kvůli práci rodičů už procestovala skoro celý svět a využila toho aspoň k parádnímu profilu na instagramu, který ji proslavil. Může ale někdo jako ona vůbec vést normální život?
česká

Léto v síti

233 Kč
Levá, pravá, dědek, bába

„Tlustý dědek, bába tenká, lopotí se s žebříkem. Ona v sukni, stařík v trenkách. Levá, pravá, pozor, jdem!“ Pohádka o perníkové chaloupce ve verších, ve které skončí ježibaba s ježidědkem o hladu, se zlomeným žebříkem a boulemi na hlavě.

česká

Levá, pravá, dědek, bába

59 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>