Nejprodávanější tituly - listopad 2020
světová

Helena Zmatlíková dětem - 11%
Neuvěřitelná popularita jedné z nejznámějších českých ilustrátorek dětských knížek si vyžádala nové vydání výboru z jejího díla, věnovaného malým čtenářům.
světová

Helena Zmatlíková dětem

296 Kč
263 Kč
Hluboká modř moře - 11%
(2x)
Když Kateřina najde na půdě v domě svých rodičů desky s akvarely, je fascinována. Zobrazují malebnou krajinu, sytě modré moře a nostalgicky působící sídlo uprostřed nádherné zahrady.
světová

Hluboká modř moře

413 Kč
367 Kč
Charlie a já - 11%
(1x)
Třináctiletý Martin si pro svého mladšího brášku Charlieho vymyslel veliké překvapení: Tajně spolu vyrazí na dlouhatánskou cestu až na pobřeží Cornwallu. Opět se tam totiž objevil delfín, z kterého byl Charlie vloni v létě tak nadšený.
světová

Charlie a já

268 Kč
238 Kč
Chladný den pro vraždu - 11%
(1x)
Kate Shugaková se po odchodu z kanceláře návladního v Anchorage vrací do rodného kraje na odlehlém severu Aljašky, aniž by tušila, že vzápětí dostane příležitost prokázat své detektivní schopnosti.
světová

Chladný den pro vraždu

314 Kč
279 Kč
Křesťan – kritik – básník - 11%
(2x)
Rozsáhlý výbor z esejistiky a publicistiky Thomase Stearnse Eliota poskytne reprezentativní průřez jeho kritickými a interpretačními úvahami k evropské literatuře od Vergilia přes Shakespeara až po Dickense, Joyce, Ezru Pounda a Djunu Barnesovou.
světová

Křesťan – kritik – básník

448 Kč
398 Kč
Madona zabijáků - 11%
(2x)
Dnes již legendární výpověď o temných letech drogových válek v ulicích kolumbijského Medellínu. Černá báseň v próze, kde smrt je nejen každodenním chlebem, ale i vytouženou potravou, vysvobozením.
světová

Madona zabijáků

197 Kč
175 Kč
Muž bez minulosti - 1%
(2x)

Osmý případ Davida Rakera, specialisty na pátrání po pohřešovaných osobách.

Když se k médiím donese zpráva o zbitém mladém muži, který si nepamatuje, kdo je ani odkud pochází, rychle mu dají přezdívku „Muž bez minulosti“.

světová

Muž bez minulosti

404 Kč
399 Kč
Nádherní poražení - 11%
(1x)
Leonard Cohen je znám především jako skvělý písničkář a textař, jeho prózy si však s jeho hudební tvorbou co do kvality nijak nezadají – nejlepším důkazem je román Nádherní poražení z roku 1966, smělá, exaltovaná, erotizující vize.
světová
Ukázky

Nádherní poražení

268 Kč
238 Kč
Nejhloupější anděl - 11%
Před Vánocemi přiletí anděl do městěčka Pine Cove a uvrhne jeho obyvatele do nepředstavitelného chaosu, jehož vrcholem je nejhrůznější vánoční večírek, jaký kdy zažili. Quill Book Award 2005 pro nejlepší román v kategorii sci-fi/fantasy/horor.
světová

Nejhloupější anděl

269 Kč
239 Kč
Outsider - 11%
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
světová

Outsider

441 Kč
392 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>