Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
sci-fi

Hry Nemesis - 20%
(1x)
Pátá kniha ze série Expanze. Otevřelo se tisíc světů a největší závod o půdu v lidských dějinách začal. Vlny kolonistů odlétají a mocenské struktury staré sluneční soustavy se hroutí. Některé lodě však mizí beze stopy.
sci-fi
Ukázky

Hry Nemesis

199 Kč
159 Kč
Plíseň
(1x)
Touha po pomstě a strach ze smrti — to je druhý díl série Havraní kruhy.
sci-fi
Ukázky

Plíseň

199 Kč
Popel Babylonu - 20%
(1x)
Šestá kniha ze série Expanze. Revoluce, která po celé generace doutnala, se nyní rozhořela naplno. Svobodná flotila – příslušníci radikální frakce Spolku vnějších planet – zasadila Zemi těžkou ránu a mezi vnějšími planetami zahájila pirátské tažení.
sci-fi
Ukázky

Popel Babylonu

199 Kč
159 Kč
Stavitelé Arestonu - 20%
Prequel k populární trilogii o vesmírném vězení, kde přežijí jen ti nejsilnější a nejodhodlanější!
sci-fi
Ukázky

Stavitelé Arestonu

99 Kč
79 Kč
Útěk z Arestonu - 20%
Pokračování sci-fi thrilleru Areston.
sci-fi
Ukázky

Útěk z Arestonu

169 Kč
135 Kč
Vládce Arestonu - 20%
Poslední díl nejnovější trilogie klasika české sci-fi je strhujícím dobrodružstvím z nelidského vesmírného vězení, kde přežijí jen ti nejsilnější a nejodhodlanější!
sci-fi
Ukázky

Vládce Arestonu

169 Kč
135 Kč
Areston - 20%
Nejnovější román klasika české sci-fi je strhujícím dobrodružstvím z nelidského vesmírného vězení, kde přežijí jen ti nejsilnější a nejodhodlanější!
sci-fi
Ukázky

Areston

149 Kč
119 Kč
Dcera - 20%
Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat jejich romantický příběh! O svém životě však nerozhoduje sama.
sci-fi
Ukázky

Dcera

249 Kč
199 Kč
Kybersex - 20%
Patnáct povídek odehrávajících se na pozadí alternativní reality, často s prvky dystopie nebo s pseudo-historie, kde hlavní roli hraje jedinec a jeho boj se zavedenými pořádky... nebo naopak snaha se přizpůsobit a zapadnout.
sci-fi
Ukázky

Kybersex

99 Kč
79 Kč
Slunce na útěku

Mike a Bessy, hlavní hrdinové této knihy, přežili katastrofu nevídaných rozměrů jen díky náhodě v krytu ve Skalistých horách. Po dvou relativně klidných měsících se rozhodnou svůj úkryt opustit a vydávají se hledat další přeživší.

sci-fi
Ukázky

Slunce na útěku

179 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 102 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>