Nejprodávanější tituly - listopad 2020
zdravá výživa

Rychlé recepty Low Carb - 11%
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby.
zdravá výživa

Rychlé recepty Low Carb

161 Kč
143 Kč
Super Food Family Classic - 11%
Jamie's Super Food Family Classics continues with the popular philosophy behind Jamie's Everyday Super Food, bringing exciting healthy eating to the heart of the home.
zdravá výživa
Ukázky

Super Food Family Classic

719 Kč
639 Kč
Zdravá výživa pro celou rodinu - 20%
Jíst zdravě v průběhu celého dne, jednoduše připravit skvělé jídlo z dostupných surovin, na kterém si pochutná celá rodina včetně nejmenších dětí, v tom vám pomůže tato moderní a elegantní kuchařka, kterou budete chtít mít dennodenně po ruce.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravá výživa pro celou rodinu

339 Kč
271 Kč
Zdravé talíře
Originální kuchařská kniha Jitky Soukupové přináší více než 100 receptů, tipů a rad pro vegetariány, vegany, „bezlepkáče“ i „masožrouty“ – zkrátka pro všechny, kdo chtějí jíst zdravě.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé talíře

129 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdravá výživa
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Česká pohanková kuchařka - 11%
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu. Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá.
zdravá výživa

Česká pohanková kuchařka

224 Kč
199 Kč
Česká raw food
(1x)
Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice.
zdravá výživa

Česká raw food

215 Kč
Naservírujte si vítězství - 11%
V knize Naservírujte si vítězství Djokovič líčí, jak přežil bombardování Bělehradu, jak z válkou přervaného dětství došel až na vrchol ve svém sportu. Pak nám ukazuje dietu, jež změnila jeho zdravotní stav a pomohla mu k zisku největších trofejí.
zdravá výživa

Naservírujte si vítězství

269 Kč
239 Kč
Rýže - 11%
(1x)
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol. Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…).
zdravá výživa

Rýže

359 Kč
319 Kč
Smoothie Book - 11%

Smoothie book, kniha, která vás nabije energií a podpoří vás v rozhodnutí začít se zdravou stravou, změnit svůj životní styl! Chcete zůstat dlouho zdravá a krásná ? Pečujte o své tělo, budete s ním dlouho!

zdravá výživa
Ukázky

Smoothie Book

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 96 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>