Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
báje a legendy

Rozsudky soudce Óoky - 11%
Óoka Tadasuke byl skutečnou historickou postavou. Žil v Japonsku na přelomu 17. a 18. století, a protože tehdejší zákony byly příliš přísné, často je musel obejít svou vynalézavostí.
báje a legendy

Rozsudky soudce Óoky

269 Kč
239 Kč
Legenda o sv. Vintířovi - 11%
Jedná se o kritickou edici legendy o sv. Vintířovi (Vita s. Guntheri), která byla sepsána v břevnovském klášteře v polovině 13. století za účelem Vintířovy kanonizace.
báje a legendy

Legenda o sv. Vintířovi

Petr Kubín (ed.)
324 Kč
288 Kč
Obrazy ze Starého zákona - 11%
Bohatě ilustrovaná autorská kniha Renáty Fučíkové přibližuje současným jazykem starodávné příběhy z Levanty, Mezopotámie a Egypta.
báje a legendy
Ukázky

Obrazy ze Starého zákona

269 Kč
239 Kč
Argonautika - 6%
Další vydání dosud jediného českého básnického překladu ve svédobě proslulého díla helénistického básníka Apollónia Rhodského. Ten ve svém eposu zpracoval slavný řecký mýtus o plavbě hrdiny Iásona a jeho druhů, Argonautů, na lodi Argó.
báje a legendy

Argonautika

338 Kč
318 Kč
22 böhmische Legenden - 6%
Tato kniha nabízí čtenáři mnohem víc, než pouhý přehled nejkrásnějších míst v Čechách. Magie každého z nich je však skrytá, nenalistujete ji v žádném průvodci. Čtení v němčině.
báje a legendy

22 böhmische Legenden

281 Kč
264 Kč
O obrovi, který neměl srdce v těle - 6%
(1x)
Svazek norských pohádek obsahuje všechny pohádky, jež po vzoru bratří Grimmů v 19. století vydali sběratelé Peter Christen Asbjornsen a Jorgen Moe. Všem sto devatenácti pohádkám je v tomto českém překladu ponechán jejich původní rozsah i osobitý styl.
báje a legendy

O obrovi, který neměl srdce v těle

338 Kč
318 Kč
Oloncho o Ňurgunu Booturovi - 11%
Oloncho o Ňurgunu Booturovi Střelhbitém je nejznámější a umělecky nejkvalitnější představitel žánru oloncha.
báje a legendy

Oloncho o Ňurgunu Booturovi

531 Kč
472 Kč
Tuláci věčnosti - 11%
Tři inspirované pohádkové bajky pro dospělé i děti, zahlédnuté a sepsané zatoulaným Oslíkem. "Pomůže-li kniha jedinému čtenári priblížit se o trochu více vlastní Cestě štěstí, nebyla psána nadarmo..."
báje a legendy

Tuláci věčnosti

162 Kč
144 Kč
Jak muži přišli ke svému údu - 11%
Výbor erotických pohádek a legend či žertovných historek pocházejících z území dnešního Bulharska a Makedonie, který zde českým čtenářům předkládáme, vychází v autentické a necenzurované podobě.
báje a legendy

Jak muži přišli ke svému údu

217 Kč
193 Kč
Mahábhárata aneb Velký boj - 6%
(2x)
Staroindický epos Mahábhárata je jedním z nejrozsáhlejších eposů světa, jenž v originále zahrnuje přes dvě stě tisíc veršů. Převyprávění nejpodstatnějších dějových motivů.
báje a legendy

Mahábhárata aneb Velký boj

423 Kč
398 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 108 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>