Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
humor

Ledaže se spletu - 20%

Sbírka sebeironických postřehů od nejpopulárnějšího seniora, který baví český internet svým pověstným ostrovtipem České zdravotnictví a lázeňství by mělo opustit doktrínu, že zdraví vzniká brzkým vstáváním.

humor
Ukázky

Ledaže se spletu

189 Kč
151 Kč
Muž s kanadským trávníkem - 20%
Povídka Muž s kanadským trávníkem patří mezi polozapomenuté literární počiny legendárního spisovatele a humoristy Miloslava Švandrlíka.
humor
Ukázky

Muž s kanadským trávníkem

99 Kč
79 Kč
Ona, oni a já aneb Vychovatelem snadno a rychle - 20%
(1x)

Suchý anglický humor na českém venkově v podání autora bestselleru Saturnin se vrací. Vítejte ve světě, ve kterém není místo pro špatnou náladu a kde se nakonec vše v dobré obrátí!

humor
Ukázky

Ona, oni a já aneb Vychovatelem snadno a rychle

209 Kč
167 Kč
Pavel: Kapela - 20%
Zakladatel třídní kapely Pavel si láme hlavu s tím, co asi řekne jeho tatínek po návratu ze služební cesty na to, že si bez dovolení půjčil jeho velký blýskavý buben a odřel ho. Navíc si na něj kvůli jeho bubnování přišla do školy stěžovat sousedka. To víte, mít rockovou kapelu, to znamená spoustu starostí! Když se ale tatínek konečně dozví pravdu, zavítá na zkoušku kapely a nabídne čtvrťákům, jestli si nechtějí zahrát na opravdovém koncertě. Uspějí Bloudy z boudy před skutečným publikem?
humor
Ukázky

Pavel: Kapela

189 Kč
151 Kč
Puberťák. Jak se nezbláznit a přežít - 20%

Přežít pubertu dá zabrat, mnohem víc ale rodičům... Jednou ráno se probudíte a je tam. Podivný tvor, kterého nastrčili za vaše děťátko. Má stejné pyžamo a dává si vlasy za ucho stejně jako váš původní potomek.

humor
Ukázky

Puberťák. Jak se nezbláznit a přežít

149 Kč
119 Kč
Radosti zimy - 20%

Třinácté dobrodružství malého poseroutky. Sněží a nelítostné koulovačky začínají! Když Gregovu školu zasypou hromady sněhu, promění se čtvrť Heffleyových v jedno velké zimní bojiště. Nepřátelské skupiny soupeří o území, staví obrovské sněhové pevnosti a válčí v mnoha nezapomenutelných koulovačkách.

humor
Ukázky

Radosti zimy

179 Kč
143 Kč
Soužití k zabití - 20%
Dva přátelé ze studentských let, Vojta a Tereza, se znovu setkávají, tentokrát na stránkách dopisů. On – manželský poradce, ona – redaktorka plzeňských novin.
humor
Ukázky

Soužití k zabití

209 Kč
167 Kč
Takhle jsem si to teda nepředstavovala - 20%
(1x)

Humorné povídky o tom, že rodina a láska vám nedají pokoj ani ve stáří Pro všechny optimisty, kteří se aspoň jednou stěhovali, aspoň jednou rekonstruovali, stavěli, neustále něco opravovali, milovali a trápili se. A pro všechny, kteří se pořád smějí, i když si to teda představovali úplně jinak.

humor
Ukázky

Takhle jsem si to teda nepředstavovala

249 Kč
199 Kč
Taková normální rodinka - 20%
(1x)
Navzdory názvu nejsou Hanákovi až tak normální. Babička píše detektivky, které nikdo nikdy nevydal, její dcera Cilka neustále zpívá, manžel Oldřich se nevěnuje ničemu jinému než svým želvičkám a myšičkám.
humor
Ukázky

Taková normální rodinka

189 Kč
151 Kč
Vůně posečené trávy - 20%
Již šesté vydání sbírky fejetonů oblíbené herečky Ivanky Deváté neztrácí na aktuálnosti ani půvabu. Nadčasové příběhy vykreslují nostalgii válečných a poválečných let, a přitom nepostrádají pořádnou porci laskavého humoru.
humor
Ukázky

Vůně posečené trávy

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 105 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>