Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
ekonomie

Funky Business navždy - 20%
Funky Business navždy reflektuje novou ekonomickou realitu. Obsahuje bezpočet nových příkladů, které Kjell a Jonas shromáždili při svém celosvětovém pátrání po skutečném významu funku.
ekonomie
Ukázky

Funky Business navždy

319 Kč
255 Kč
Jak zvládnout 10 nejobtížnějších situací manažera - 20%
Manažeři všech úrovní se v čtivé a přehledné knížce dozví, jak se úspěšně vypořádat s deseti situacemi, které lze považovat za jedny z nejobtížnějších v práci a kariéře každého manažera.
ekonomie
Ukázky

Jak zvládnout 10 nejobtížnějších situací manažera

271 Kč
217 Kč
Manažerské účetnictví - 20%
Autoři komplexně popisují manažerské účetnictví jako systém sestávající ze tří základních subsystémů — nákladového účetnictví, rozpočetnictví a kalkulací.
ekonomie
Ukázky

Manažerské účetnictví

297 Kč
238 Kč
Řešení problémů a rozhodování - 20%
Řešíte? Rozhodujete? Nebo snad dokonce odpovídáte za to, aby se řešení opravdu uskutečnilo? Potom držíte v rukou správnou knihu.
ekonomie
Ukázky

Řešení problémů a rozhodování

169 Kč
135 Kč
Česko-anglický slovník pojišťovnictví - 20%
Slovník obsahuje téměř 26 000 hesel a zaplňuje citelnou mezeru na trhu. Kromě vysloveně odborných termínů z oblasti pojištění a zajištění jsou ve slovníku zastoupeny rovněž termíny vztahující se k ekonomické činnosti pojišťoven.
ekonomie
Ukázky

Česko-anglický slovník pojišťovnictví

424 Kč
339 Kč
Manažerská psychologie - 20%
Znalosti psychologie jsou často podceňovány. Mnozí ekonomové považují za nejdůležitější schopnosti analytické a finanční. Technici zase preferují technické nebo technologické aspekty a tímto přístupem vnímají i spolupracovníky.
ekonomie
Ukázky

Manažerská psychologie

407 Kč
326 Kč
Odložená daň z příjmů - 20%
Vysvětluje metodiku, jak odložit daň z příjmů, která vyplývá z přechodných rozdílů mezi účetními náklady a náklady uznávanými jako výdaje na dosažení, zajištění a udržení příjmů.
ekonomie
Ukázky

Odložená daň z příjmů

135 Kč
108 Kč
Podnikové procesy - 20%
V druhém vydání knihy naleznete nové obrázky převedené do notace BPMN, která se v mezidobí stala dominantním standardem pro modelování podnikových procesů.
ekonomie
Ukázky

Podnikové procesy

319 Kč
255 Kč
Znalostní management a proces jeho zavádění - 20%
Firemní manažeři a studenti v knize najdou ucelený pohled na znalostní management jako moderní manažerskou disciplinu. Po seznámení se s základními pojmy se čtenáři dozví praktické informace o znalostním managementu z různých úhlů pohledu.
ekonomie
Ukázky

Znalostní management a proces jeho zavádění

302 Kč
242 Kč
Jak zvýšit konkurenceschopnost podniku - 20%
Konkurenční potenciál firem je stěžejním faktorem udržení dynamiky podnikání. Autor se pokouší najít v plejádě existujících teorií a praktických pohledů na konkurenci společný základ, výchozí moment, o který by se mohla opřít moderně rozvíjená firma.
ekonomie
Ukázky

Jak zvýšit konkurenceschopnost podniku

168 Kč
134 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 111 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>