Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
svět

Neznámé Čechy 3.díl - 11%
Setkáme se tam s poutními místy, posvátnými stavbami katolíků, protestantů a židů, podzemními světy trpaslíků, pravěkými posvátnými místy, staneme u uctívaných stromů a na hřbitovech, shledáme se i s tajemnými zelenými muži v Poohří.
svět

Neznámé Čechy 3.díl

314 Kč
279 Kč
Indonésie - Země mnoha tváří - 11%
(1x)
Kniha fotografií a krátkých příběhů z jednoměsíčního putování po indonéských ostrovech Jáva a Bali vytištěná na kvalitním křídovém papíře. Kniha poskytuje nevšední pohled na indonéskou kulturu a etnickou různorodost země.
svět

Indonésie - Země mnoha tváří

216 Kč
192 Kč
Na sever od Prahy - 11%
Průvodce se zaměřuje na nejvýznamnější přírodní i historické památky. Výlety jsou navrženy tak, aby začínaly i končily ve větším městě s možností hromadné dopravy i občerstvení, možnost občerstvit se nechybí ani v terénu.
svět

Na sever od Prahy

71 Kč
63 Kč
Da Vinciho kód - cestovní deník - 16%
Netradiční turistický průvodce, vycházející z románu Da Vinciho kód. Každé důležité místo i klíčový moment v jeho ději má v průvodci své vlastní heslo uvozené patřičným úryvkem z románu. Součástí knihy jsou i dobové mapy.
svět

Da Vinciho kód - cestovní deník

118 Kč
99 Kč
Třicet dva chwanů - 11%
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.
svět

Třicet dva chwanů

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 125 položek
<< < 1 .. 11 12 13