Nejprodávanější knihy - prosinec 2020
historické romány

Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže - 11%
Kdo by se odvážil vydávat se za soudce Ti? Zkušeným zlodějům vpřestrojení za soudce a jeho pomocníka se podaří oklamat a okrást bohaté obchodníky s nefritem. Soudcova kariéra tak visí na vlásku a hrozí mu vyhnání do hor mezi nevzdělané pastevce.
historické romány
Ukázky

Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže

234 Kč
208 Kč
Vespasián: Falešný římský bůh - 11%
Třetí román autorovy série o Vespasiánovi začíná roku 34. Kvestor Vespasián slouží na odlehlé výspě Římské říše, řeší místní problémy a hájí římský způsob života.
historické romány

Vespasián: Falešný římský bůh

269 Kč
239 Kč
Zkrotit vlka - 11%
Během kruté zimy roku 1599 přijíždí do Prahy mladý učenec Christian Stern, aby zkusil své štěstí na dvoře výstředního císaře Rudolfa II. Hned první noc v opilosti zabloudí do Zlaté uličky a narazí tam na tělo mladé ženy...
historické romány

Zkrotit vlka

269 Kč
239 Kč
Claudius bůh a jeho žena Messalina - 6%
Historický román ze starého Říma je přímým pokračováním románu "Já, Claudius" a sleduje další osudy Tiberia Claudia Caesara až do jeho násilné smrti.
historické romány
Ukázky

Claudius bůh a jeho žena Messalina

338 Kč
318 Kč
Jan Lucemburský II - Roky před úsvitem - 11%
Jan Lucemburský si už jako pětadvacetiletý vysloužil nevlídnou přezdívku „král cizinec“. České království bylo bez krále, který vyhledával dobrodružství ve vzdálených cizích zemích.
historické romány

Jan Lucemburský II - Roky před úsvitem

449 Kč
399 Kč
Švédové v Praze - 11%
Román z pera nestora české historické beletrie popisuje jedno z nejdramatičtějších období českých dějin - švédské obléhání Prahy na sklonku třicetileté války.
historické romány

Švédové v Praze

179 Kč
159 Kč
Jan Lucemburský - Království na prodej - 11%
Království na prodej zachycuje bouřlivé období Českého království, kdy Přemyslovce na trůně střídali Lucemburkové, jejichž hvězda díky císaři Jindřichu VII. právě vycházela.
historické romány

Jan Lucemburský - Království na prodej

449 Kč
399 Kč
Satanovi koně - 11%
Jako napínavý film se odvíjí děj nového historického románu zkušeného prozaika Zdeňka Pošívala. Odehrává se na Pelhřimovsku v roce 1671. Na Bukovské tvrzi znenadání uhyne stádo ušlechtilých koní a jejich hlídač je nalezen s ustřelenou hlavou.
historické romány

Satanovi koně

314 Kč
279 Kč
Švadlena z Dachau - 6%
(2x)
Mladičká ambiciozní londýnská švadlenka se ocitne v drtivém soukolí velkých dějin.
historické romány
Ukázky

Švadlena z Dachau

296 Kč
278 Kč
Náhrdelník královny ze Sáby - 11%
Krásná mladičká Lilith, dcera hostinské, upoutá pozornost Rahiba, generála královny ze Sáby. Tento poněkud násilnický muž se začne o dívku ucházet, zahrnuje ji šperky, zlatem a dalšími dary. Lilith však hrubiánem pohrdá. Její srdce patří jinému.
historické romány

Náhrdelník královny ze Sáby

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 143 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>