Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
humor

Kde spí lufťáci

Veselé vzpomínky známé české herečky a spisovatelky na chvíle odpočinku Protože luftu, přesněji čerstvého vzduchu, je ve městě proklatě málo, zavede vás oblíbená česká autorka na hory, k rybníku, k moři… A spát se bude všemožně – pod širákem, ve stanu, horské boudě, na chatě či chalupě, ale i pohodlně v hotelu a penziónu.

humor
Ukázky

Kde spí lufťáci

209 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

humor
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
Nevinnost otce Browna
(1x)

12 detektivních příběhů z pera Gilberta K. Chestertona Vzhledově nenápadný, podsaditý a trochu směšný kněz s brejličkami, myslí ovšem brilantní detektiv, který svou důslednou logikou a racionalismem vyřeší i ty nejzapeklitější případy.

humor
Ukázky

Nevinnost otce Browna

209 Kč
Pečeme s Kafkou

Komiksové stripy (nejen) pro knihomoly Britský humor, ostré pero a nezaměnitelný vizuální styl jednoho z nejtalentovanějších kreslířů současnosti. Tom Gauld ve svých komiksových stripech vynalézavě mísí literární kritiku s pop-kulturními odkazy a vtipnou zkratkou komentuje literární svět.

humor
Ukázky

Pečeme s Kafkou

189 Kč
Radosti zimy

Třinácté dobrodružství malého poseroutky. Sněží a nelítostné koulovačky začínají! Když Gregovu školu zasypou hromady sněhu, promění se čtvrť Heffleyových v jedno velké zimní bojiště. Nepřátelské skupiny soupeří o území, staví obrovské sněhové pevnosti a válčí v mnoha nezapomenutelných koulovačkách.

humor
Ukázky

Radosti zimy

179 Kč
Takhle jsem si to teda nepředstavovala
(1x)

Humorné povídky o tom, že rodina a láska vám nedají pokoj ani ve stáří Pro všechny optimisty, kteří se aspoň jednou stěhovali, aspoň jednou rekonstruovali, stavěli, neustále něco opravovali, milovali a trápili se. A pro všechny, kteří se pořád smějí, i když si to teda představovali úplně jinak.

humor
Ukázky

Takhle jsem si to teda nepředstavovala

249 Kč
V oblaku dezinfekce
Také se bojíte navštívit lékaře? Máte strach z nemocnice? A co přísné sestřičky? Zkuste se na svět podívat očima Ivanky Deváté a zjistíte, že nic není tak černé, jak se na první pohled zdá. Stonat může být někdy i zábava, zvlášť je-li člověk malé dítě s pečující maminkou, která bez meškání navaří oblíbené jídlo.
humor
Ukázky

V oblaku dezinfekce

159 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
humor
Ukázky

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

170 Kč
Židovské anekdoty
Nové vydání Židovských anekdot v grafickém zpracování Lukáše Urbánka a Jakuba Kašeho vychází z publikace Nakladatelství Kruh z roku 1967. Původně tyto anekdoty vycházely v humoristickém časopise Dobrý den.
humor
Ukázky

Židovské anekdoty

149 Kč
Život a jiné nesrovnalosti
(1x)

Kniha o údivu nad nevšedností všedního života… Krátké texty mapují autorčin běžný život od půvabných projevů ženské marnivosti přes prožitky z cestování, sportování, čtení, zaujetí vlastní prací redaktorky a překladatelky až po výchovu dětí a hlubší zamyšlení o paradoxech života. Její tichý a nenápadný humor zůstane dlouho v podvědomí čtenáře. Svět Michaely Škultéty je světem, ve kterém čtenář rád pobude, a do své reality se pak vrátí osvěžen a pln úsměvně zdrženlivého optimismu. M. Třeštík

humor
Ukázky

Život a jiné nesrovnalosti

189 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 157 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 16 > >>