Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
medicína

Krizová komunikace - 20%
Přinášíme vám proto jedinečnou publikaci, věnovanou všem odborníkům v oblasti pomáhajících profesí a zaměřenou právě na krizovou komunikaci.
medicína
Ukázky

Krizová komunikace

229 Kč
183 Kč
Rodinná terapie - 20%
Doplněné a přepracované vydání úspěšné knihy propojuje výklad teorie s praktickými ukázkami rodinných příběhů a terapeutických problémů. Cílem je vysvětlit aplikaci teorie v konkrétních situacích.
medicína
Ukázky

Rodinná terapie

339 Kč
271 Kč
Speciální kineziologie - 20%
Speciální kineziologie je základem pro studium speciálních disciplín rehabilitačního lékařství, fyzioterapie, ortopedie a dalších medicínských oborů zabývajících se pohybem lidského těla.
medicína
Ukázky

Speciální kineziologie

543 Kč
434 Kč
Vybrané kapitoly z biologické psychiatrie - 20%
Chcete nahlédnout do biologické podstaty mozkových procesů odpovědných za vznik duševních poruch? Máte jedinečnou příležitost s publikací Vybrané kapitoly z biologické psychiatrie, která se jako jedna z mála knih na českém trhu věnuje této problematice.
medicína
Ukázky

Vybrané kapitoly z biologické psychiatrie

467 Kč
374 Kč
Základy lékařské fyziologie - 20%
Celobarevná učebnice fyziologie, která pro snadnější pochopení a zapamatování učiva obsahuje téměř 100 převážně barevných obrázků a 110 schémat a tabulek. Množství informací a jejich kvalitní zpracování činí z knihy základní učebnici.
medicína
Ukázky

Základy lékařské fyziologie

543 Kč
434 Kč
Zdravotnická dokumentace v praxi - 20%
Příručka pro každodenní praxi všech zdravotnických zařízení v České republice se zabývá zdravotnickou dokumentací komplexním způsobem.
medicína
Ukázky

Zdravotnická dokumentace v praxi

254 Kč
203 Kč
Balneologie - 20%
Publikace přináší ucelenou formou základní znalosti o léčebném využití přírodních léčivých zdrojů. Stručné poznatky z biofyziky, fyziologie a neurofyziologie jsou uvedeny v rozsahu nutném pro pochopení mechanizmů účinků přírodních léčivých zdrojů.
medicína
Ukázky

Balneologie

722 Kč
578 Kč
Dívčí a chlapecká identita - 20%
Problematika dívčí a chlapecké identity je jedním z nejaktuálnějších témat na hranici sociální a vývojové psychologie a psychologie osobnosti.
medicína
Ukázky

Dívčí a chlapecká identita

339 Kč
271 Kč
Geriatrické syndromy a geriatrický pacient - 20%
Publikace je určena kromě geriatrů zejména internistům a praktickým lékařům, užitečná je v běžné praxi i v postgraduálním studiu.
medicína
Ukázky

Geriatrické syndromy a geriatrický pacient

447 Kč
358 Kč
Léčba onemocnění čelistního kloubu - 20%
Předkládaná publikace je odbornou učebnicí, která by se měla stát plnohodnotnou příručkou v praxi stomatologa, popřípadě ORL-specialisty i praktického lékaře.
medicína
Ukázky

Léčba onemocnění čelistního kloubu

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 170 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>