Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
předškoláci

Barvy - Kuk pod okénko - 11%
Leporelo pro nejmenší s otevíracími okénky. Otevřete okénka a naučte vaše dítě základní barvy, počítat věci, dávat je dohromady, počítat do 5 a mnoho dalšího.
předškoláci

Barvy - Kuk pod okénko

269 Kč
239 Kč
Bublinky - Jedna, nebo víc? - 11%
(1x)
V této knížce, která je určena pro naše nejmenší, najdete plno aktivit a "bublinek" - samolepek, které dětem pomohou rozlišovat význam slova "jeden" a "více".
předškoláci

Bublinky - Jedna, nebo víc?

62 Kč
55 Kč
Bublinky - Velký, nebo malý? - 11%
V této knížce, která je určena pro naše nejmenší, najdete plno aktivit a „bublinek“ – samolepek, které dětem pomohou rozlišovat význam slova "velký" a "malý".
předškoláci

Bublinky - Velký, nebo malý?

62 Kč
55 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
předškoláci

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Kam patřím? - Bublinky - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat barvy.
předškoláci

Kam patřím? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Malý zajíček - Tvary - 11%
(1x)
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat základní tvary.
předškoláci

Malý zajíček - Tvary

62 Kč
55 Kč
Šaty pro Anouk - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
předškoláci
Ukázky

Šaty pro Anouk

224 Kč
199 Kč
Šaty pro Aponi - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích. V každé knížce objeví 300 samolepek.
předškoláci
Ukázky

Šaty pro Aponi

224 Kč
199 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
předškoláci

Barvy

203 Kč
180 Kč
U stolu - pro děti od 1-3 let - 11%
V této knížce děti najdou jednoduché barevné kresbičky některých potravin a věcí, které mohou vidět kolem sebe při jídle, a naučí se je pojmenovávat.
předškoláci

U stolu - pro děti od 1-3 let

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 235 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>