Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
osobní rozvoj

Krizová intervence pro praxi - 20%
Renomovaní čeští autoři se pokusili identifikovat jednotlivé kroky, které můžete při poskytování krizové intervence sledovat, a tak - krok za krokem - provázet klienta jeho krizí.
osobní rozvoj
Ukázky

Krizová intervence pro praxi

271 Kč
217 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
osobní rozvoj
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Miluj svůj život - 20%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
osobní rozvoj
Ukázky

Miluj svůj život

254 Kč
203 Kč
Pět pohledů na nadání - 20%
Publikace nabízí informace o vztahu mezi nadáním a mozkem, uvádí aktuální výzkumy rodových rozdílů a návody, jak poznat a rozvíjet rozumové nadání či jak se pozná škola pro nadané.
osobní rozvoj
Ukázky

Pět pohledů na nadání

195 Kč
156 Kč
Skrytá autorita - 20%
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
osobní rozvoj
Ukázky

Skrytá autorita

168 Kč
134 Kč
Zakázané přesvědčovací techniky - 20%
Jak snadno přesvědčit ostatní, aby v různých situacích udělali to, co chcete? Dozvíte se v této neocenitelné příručce!
osobní rozvoj
Ukázky

Zakázané přesvědčovací techniky

212 Kč
170 Kč
27 manipulativních technik - 20%
(1x)
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
osobní rozvoj
Ukázky

27 manipulativních technik

254 Kč
203 Kč
Čaj jako životní styl - 20%
(1x)
Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života.
osobní rozvoj
Ukázky

Čaj jako životní styl

127 Kč
102 Kč
Firemní vzdělávání - 20%
Zabýváte se ve své profesi, či při svém studiu vzděláváním pracovníků ve firmě? Máte na starost rozvoj pracovníků a hledáte možné a vhodné cesty pro co nejlepší postup tvorby strategie firemního vzdělávání?
osobní rozvoj
Ukázky

Firemní vzdělávání

246 Kč
197 Kč
Komunikace se seniory - 20%
Publikace se zabývá problematikou komunikace a dalšími interakcemi se seniory. Stěžejním tématem je identifikace účinných technik a postupů pro navázání komunikace se seniory v institucích a v domácím prostředí.
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikace se seniory

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 267 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 > >>