Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
vojenství (military)

Východ proti Západu? - 20%
(3x)
Historická antropologie odmítá povrchní vlastenecká a hrdinská vyprávění o válce. Chápe válku především jako tvrdou, bezprostřední a transformující zkušenost konkrétních lidí, kteří jsou v ní nasazeni: bojují, ...
vojenství (military)
Ukázky

Východ proti Západu?

320 Kč
256 Kč
Vzestup a pád ČSLA? - 20%
K vojenské profesi a fungování armády v období komunistického režimu se vztahuje celá řada stereotypů.
vojenství (military)
Ukázky

Vzestup a pád ČSLA?

270 Kč
216 Kč
Život v utajení - 20%
(2x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.
vojenství (military)
Ukázky

Život v utajení

280 Kč
224 Kč
Krušné hory ve švédském sevření - 20%
(1x)
Publikace představuje vývoj třicetileté války v méně probádané oblasti českého Krušnohoří v období čtyřicátých let 17. století, tedy v době, kdy se tato hranice stala pro časté vpády nestabilní a nebezpečnou.
vojenství (military)
Ukázky

Krušné hory ve švédském sevření

119 Kč
95 Kč
Rudí barbaři před branami - 20%
(2x)
První opiová válka 1839-1842. Britové bojovali o legalizaci obchodu s opiem, otevření čínských přístavů a rozšíření diplomatických styků.
vojenství (military)
Ukázky

Rudí barbaři před branami

159 Kč
127 Kč
Husitský válečník - 20%
České země jsou dlouhé roky zmítány vojenským konfliktem. Evropa se před husitskými "božími bojovníky" doslova třese. Vojenské řemeslo se pro mnoho obyvatel našeho území stalo denním chlebem. Nekonečné pochody polních vojsk, kolony vozů...
vojenství (military)
Ukázky

Husitský válečník

254 Kč
203 Kč
Krve po kolena - 20%
„Byla bitva, byla, tam u Solferina, teklo tam krve moc, krve po kolena…," zpívalo se u nás před sto padesáti lety. Italská bojiště byla vždy místy, kam generálové z Vídně rádi posílali pluky a prapory z českého království.
vojenství (military)
Ukázky

Krve po kolena

179 Kč
143 Kč
Mata Hari z Chebu - 20%
Československá zpravodajská služba (2. oddělení hlavního štábu Československé armády) byla ve třicátých letech minulého století pověstná svou vysokou profesionalitou a výkonností.
vojenství (military)
Ukázky

Mata Hari z Chebu

89 Kč
71 Kč
Napoleon a jeho první mamlúk Roustam - 20%
Příběhy Napoleona a jeho prvního mamlúka Roustama, který byl jeho komorníkem, osobním strážcem, nosičem pušek na lovu a podobně.
vojenství (military)
Ukázky

Napoleon a jeho první mamlúk Roustam

150 Kč
120 Kč
Občan 865 - 20%
(1x)
Kniha popisuje obtížné a vleklé úsilí amerického Úřadu pro zvláštní vyšetřování (OSI) najít, zbavit amerického občanství a vyhostit bývalé nacisty a jejich pomocníky, kteří se po válce vloudili do Spojených států a vedli tam poklidný život, aniž by zaplatili za své zločiny.
vojenství (military)
Ukázky

Občan 865

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>