Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
erotika

Osudná touha - 31%
Sex s šéfem je něco nepředstavitelného – s tímto postojem se Claire Morganová dostala do jedné z nejznámějších reklamních agentur. Ale když stanula svému šéfovi tváří v tvář a uviděla v jeho očích chtíč, došlo jí, že své předsevzetí asi nedodrží.
erotika
Ukázky

Osudná touha

49 Kč
34 Kč
Hra v masce - 31%
Schopná čtyřiadvacetiletá hackerka Emily Milerová, která žije jen svou prací, odjíždí se svým nadřízeným na služební cestu do Londýna. Tam se setkává s potenciálním zákazníkem Christhoperem Brooksem, ředitelem a vlastníkem velké softwarové firmy.
erotika
Ukázky

Hra v masce

49 Kč
34 Kč
swingeři.cz - tak si to dočteme - 20%
Chcete si dočíst „swingery.cz“? Příběhy, které z nich byly pro svou pikantnost vyřazeny? Příběhy plné odvážných myšlenek a (ne)smělých činů? Tak si to tedy dočteme… ale pozor, nejde o lásku, nejde o romantiku, jde pouze o sex.
erotika
Ukázky

swingeři.cz - tak si to dočteme

148 Kč
118 Kč
Julietta čili Slasti neřesti - 20%
Hrdinka této Sadovy prózy je ženským zosobněním zla. Po odchodu z kláštera se na francouzském dvoře se stává temnou bakchantkou, která praktikuje surové sexuální násilí a libuje si v děsivých zločinech. Zlo je zde obsesí a ctnost je nelidsky trestána.
erotika
Ukázky

Julietta čili Slasti neřesti

50 Kč
40 Kč
Ochránce - 20%
(6x)
Smyslný erotický román od bestsellerové autorky Jodi Ellen Malpasové.
erotika
Ukázky

Ochránce

339 Kč
271 Kč
Nenasytná - 20%
SEX - je opět hlavním tématem další knihy autorky Jany Javorské. Jak se může stát z usazené manželky, která nezná nic jiného než nudu všedního života, zaměstnání, péči o rodinu a manžela, vášnivá a nenasytná milenka prahnoucí dnes a denně po sexu?
erotika
Ukázky

Nenasytná

129 Kč
103 Kč
Harém po česku! - 20%
(1x)
Ve své knize autor popisuje půlroční hledání budoucí životní partnerky. Proč „Harém?“ Protože si vybíral ze skoro sto dvaceti žen a dívek, které odpověděly na jeho inzerát. S většinou z nich se sešel a několik z nich poznal i blíže.
erotika
Ukázky

Harém po česku!

89 Kč
71 Kč
Mrcha - 20%
Sem tam trochu erotiky, sem tam trochu humoru a samozřejmě i jistá dávka žhavého sexu, přesně tak, jak jsme již od autorky Jany Javorské zvyklí. Toto jsou příběhy, ve kterých je vždy hlavní hrdinkou žena, ale ne ledajaká.
erotika
Ukázky

Mrcha

89 Kč
71 Kč
69 - 20%
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
erotika
Ukázky

69

99 Kč
79 Kč
Hanbaté příběhy - 20%
Erotické povídky zaměřené na sousedské vztahy, rodinné poměry a náhodná setkání. Také na politiku, revoluční dění a válečné situace. Zabývají se i některými sexuálními deviacemi. Autor k těmto tématům přistupuje s nadhledem, humorem i soucitem.
erotika
Ukázky

Hanbaté příběhy

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>