Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2020
diety

Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce - 59%
(1x)
Máte v úmyslu začít s běžeckým dobrodružstvím? Nebo pravidelně trénujete či se připravujete na běžecké závody? V této kuchařské knize najdete kromě kvalitních a zcela zásadních informací o správném stravování pro běžce také celou řadu receptů.
diety
Ukázky

Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce

358 Kč
148 Kč
Jedlá soda
Jedlá soda – ačkoliv tento nenápadný bílý prášek koupíte téměř v každém supermarketu, jeho podivuhodné schopnosti zná jen málokdo.
diety
Ukázky

Jedlá soda

251 Kč
Rychlé keto pokrmy za 30 minut nebo ještě míň - 11%
Kuchařka se stovkou lahodných pokrmů plných zdravých tuků ke snídani, obědu, večeři a dokonce i ke svačinám, rychlé, snadné, obměnitelné a lahodné.
diety

Rychlé keto pokrmy za 30 minut nebo ještě míň

359 Kč
319 Kč
Keto Reset Dieta - 11%
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
diety

Keto Reset Dieta

386 Kč
343 Kč
Klinická výživa a dietologie - 11%
Kniha obsahuje informace o složkách potravy a jejich účincích na lidský organismus a dále doporučení ke složení výživy v jednotlivých obdobích života – v prenatálním věku a těhotenství, kojeneckém, dětském, dospělém a seniorském věku.
diety

Klinická výživa a dietologie

359 Kč
319 Kč
Žít bez ekzému - 11%
Ve vyspělém světě trpí tímto kožním onemocněním dvacet procent lidí a jejich počet se neustále zvyšuje – toto je kniha, která vám může pomoci.
diety

Žít bez ekzému

287 Kč
255 Kč
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 11%
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.
diety

Kuchařka pro dialyzované pacienty

251 Kč
223 Kč
Pomalá dieta - Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví - 11%
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
diety
Ukázky

Pomalá dieta - Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví

410 Kč
364 Kč
Dna - nemoc králů - 11%
Proč se dně říká podagra? Je to opravdu nemoc králů? Může nás trápit ještě v současné době? Je skutečně nutná dieta bez purinů? To všechno jsou otázky, na které dává odpověď nová kniha docenta Lubomíra Kužely a nutriční terapeutky Věry Stejskalové.
diety

Dna - nemoc králů

164 Kč
146 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2